hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us i ove godine je grožđe rodilo još koji dan pa valja praviti sok. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us kapetan broda i mali od palube |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme ka sam pročitala požar.... Dakle, ja imam pakleni strah od vatre. Dobro je sve završilo.
Cvijeće ti je predivno...hibić onaj tamno roza fantastičan... ![]() ![]() ![]() Mornari su pravi... ![]() I ježa si uspjela snimiti... ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga moja pa ti imaš cijeli orkestar ovih tublja, krasne su i ogromne, lijepo je u tvom vrtu, a sigurno i mirisno
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Fany, sva sreća da ste bili prisebni i ti i TM pri tom požaru. Ti što si dim osjetila i on koji je sve uspješno pogasio. Uh!!
Sve su mi slikice lijepe, ali mornari najljepši. Mali od palube je pak najmedeniji. Hoće li se kupati? Moj Fifi ni blizu mora neće ići
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lantana hvala na posjeti a što se tiče truba imam četiri boje ako ti je koja zapela za oko javiu ![]() |
|
![]() |
|
anaida hvala na posjeti a što se tiće hugića on uđe u vodu samo do stomaka i to kada vidi patke u vodi inače nemam problema sa kupanjem u kadi tu se sav opusti ali zato što ga ja mazim ali u jezero samo iz nužde, ![]() |
|
![]() |
|
draga bako e tu smo slične i ja imam veliki strah od tih nepogoda, i uvjek sam bila na oprezu kada krenemo kući po nekoliko puta se vratim da sve provjerim ali eto to se desilo baš kada smo bili na vikendici i to je velika sreća, hvala na komplimentima poz od mene i kapetana huge ![]() |
|
![]() |
|
prošlog vikenda sam vam slikala i pokazala kako je grožđe rodilo ove godine , a za ovaj vikend imala sam posla pravila sok od grožđa i napravila preko 100 boćica, evo kako je to redom išlo
![]() Uploaded with ImageShack.us berba ![]() Uploaded with ImageShack.us moj sokovnik star preko 20 godina do sada se pokazao kao najbolja mašina ,imam one električne sokovnike , multipraktik ali ovaj nema premca najlakši za pripremu soka ![]() Uploaded with ImageShack.us i na kraju rezultat, za vikend nastavljamo dalje |
|
![]() |
|
e da ne mislite kako sam ja samo radila evo i jedne slike zalaska sunca iznad jezera u kojem obavezno uživamo mm i ja uz kaficu
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...šmrc...slike mi se otvaraju sporo...sporije od umornog puža...!
Vraćam se uskoro!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moguće lovro i ja sam sinoć imala problema dok sam ih postavljala samo što se nisam okozila čekajući da se učita slika, navrati ponovo valjda budeš imala sreće a ako se umoriš izvoli osvježi se
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro da nije bilo više štete od požara,ako se ja nečeg bojim to je vatra. Vidim da si jako vrijedna,sok je sigurni jako dobar.Jel ti to imaš bijelu euphorbiu milli,ili je to nešto drugo. |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bit će vitamina za cijelu zimu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jeste kaktusćiću to je bijela euphorbija i baš je sada u punom cvatu,ako si zainteresovana ćujemo se na pp Anaida hvala na posjeti a za nas starije i treba vitamina ali ipak većinu će popiti moj unuci![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zao mi je zbog pozara,ali vazno je da ste vi dobro
![]() za divne slike ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |