Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hugin  kutak za uživanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hugin kutak za uživanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 124>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 21:05

Uploaded with ImageShack.us

i ove godine je grožđe rodilo još koji dan pa valja praviti sok.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 21:11

moja stablašica u vrtu ponovo cvjeta
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 21:16
i abutilon se baš rascvjetao

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 21:48
a evo i nekoliko slika mojih mornara

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 21:55

kapetan broda i mali od palube

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 21:58
i na kraju jedan noćni posjetitelj

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 23:10
Ajme ka sam pročitala požar.... Dakle, ja imam pakleni strah od vatre. Dobro je sve završilo.

Cvijeće ti je predivno...hibić onaj tamno roza fantastičan...ClapClapClap

Mornari su pravi...Thumbs%20Up Hugo kao kapetan!
I ježa si uspjela snimiti...Clap

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 23:29
Draga moja pa ti imaš cijeli orkestar ovih tublja, krasne su i ogromne, lijepo je u tvom vrtu, a sigurno i mirisno Clap. Pozdrav smile57
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 06:40
Fany, sva sreća da ste bili prisebni i ti i TM pri tom požaru. Ti što si dim osjetila i on koji je sve uspješno pogasio. Uh!!

Sve su mi slikice lijepe, ali mornari najljepši. Mali od palube je pak najmedeniji. Hoće li se kupati? Moj Fifi ni blizu mora neće ići Smile , ali je dobar i miran kad ga doma kupamo.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 13:25
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Draga moja pa ti imaš cijeli orkestar ovih tublja, krasne su i ogromne, lijepo je u tvom vrtu, a sigurno i mirisno Clap. Pozdrav smile57

lantana hvala na posjeti a što se tiče truba imam četiri boje ako ti je koja zapela za oko javiusmile78
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 13:27
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Fany, sva sreća da ste bili prisebni i ti i TM pri tom požaru. Ti što si dim osjetila i on koji je sve uspješno pogasio. Uh!!

Sve su mi slikice lijepe, ali mornari najljepši. Mali od palube je pak najmedeniji. Hoće li se kupati? Moj Fifi ni blizu mora neće ići Smile , ali je dobar i miran kad ga doma kupamo.

anaida hvala na posjeti a što se tiće hugića on uđe u vodu samo do stomaka i to kada vidi patke u vodi inače nemam problema sa kupanjem u kadi tu se sav opusti ali zato što ga ja mazim ali u jezero samo iz nužde, smile79
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 13:30
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Ajme ka sam pročitala požar.... Dakle, ja imam pakleni strah od vatre. Dobro je sve završilo.

Cvijeće ti je predivno...hibić onaj tamno roza fantastičan...ClapClapClap

Mornari su pravi...Thumbs%20Up Hugo kao kapetan!
I ježa si uspjela snimiti...Clap

draga bako e tu smo slične i ja imam veliki strah od tih nepogoda, i uvjek sam bila na oprezu kada krenemo kući po nekoliko puta se vratim da sve provjerim ali eto to se desilo baš kada smo bili na vikendici i to je velika sreća, hvala na komplimentima  poz od mene i kapetana hugesmile113
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 20:30
prošlog vikenda sam vam slikala i pokazala kako je grožđe rodilo ove godine , a za ovaj vikend imala sam posla pravila sok od grožđa i napravila preko 100 boćica, evo kako je to redom išlo

berba

moj sokovnik star preko 20 godina do sada se pokazao kao najbolja mašina ,imam one električne sokovnike , multipraktik ali ovaj nema premca najlakši za pripremu soka

i na kraju rezultat,  za vikend nastavljamo dalje
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 20:40
e da ne mislite kako sam ja samo radila evo i jedne slike zalaska sunca iznad jezera u kojem obavezno uživamo mm i ja uz kaficu

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 21:17
...šmrc...slike mi se otvaraju sporo...sporije od umornog puža...!
Vraćam se uskoro!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 19:39
moguće lovro i ja sam sinoć imala problema dok sam ih postavljala samo što se nisam okozila čekajući da se učita slika, navrati ponovo valjda budeš imala sreće a ako se umoriš izvoli osvježi se
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 21:29

Dobro da nije bilo više štete od požara,ako se ja nečeg bojim to je vatra.

Vidim da si jako vrijedna,sok je sigurni jako dobar.Jel ti to imaš bijelu euphorbiu milli,ili je to nešto drugo.

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 06:53
Bit će vitamina za cijelu zimu!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 07:58

jeste kaktusćiću to je bijela euphorbija i baš je sada u punom cvatu,ako si zainteresovana ćujemo se na pp

Anaida hvala na posjeti a za nas starije i treba vitamina ali ipak većinu će popiti moj unucismile79 za obje drage prijateljice
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 10:38
zao mi je zbog pozara,ali vazno je da ste vi dobro
za divne slike
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 124>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.