kolekcionari kaktusa!! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a na trećoj slici u donjem lijevom kutu je haworthia attenuata, iznad nje je neki sedumić, desno od njega crassula ovata minima/minor i desno gore je gasteria možda carinata
iznad seduma ne znam što je |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
noviteti su ti fantastični
![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
kamenjar predivno!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Kamenjar, krasni su ti.
I bravo Natalija, sve znaš |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
iii natalija ti si se stvarno potrudila i identificirala ,e sad kad mi došeš imat ćeš lijepoga posla dok sve identificiramo hvala otok i hanak
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepi noviteti. Kaktus u sredini na prvoj slici je vjerojatno hildewinteria aureispina f. cristata a onaj desno naprijed je mammillaria elongata f. cristata Onaj bodljikavac lijevo u sredini je vjerojatno patuljasta mlječika tj. euphorbia submammillaris.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ovo je dio moje kolekcije koju sam sakupila u zadnja 2-3 mjeseca ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Krasna, uredna i velika kolekcija, samo su ti slike mutne a ja još k tomu slabo vidim i ne mogu pola toga prepoznat .
|
|
![]() |
|
znam pinus prije par minuta sam slikala i požurila da se pohvalim
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zadnja dva tri mjeseca,šta će onda biti za godinu dana
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasna kolekcija. Bravo Kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
za godinu dana će otkupiti bešlića
![]() šala mala, ali stvarno ti je kolekcija rapidno porasla, super ![]() |
|
![]() |
|
za godinu dana mali kaktus nadam se imat jako jako puno kaktusa :)
hvala gricka ,baš me raduje moja kolekcija..
natalija hahhahaha pa nisi puno u krivu
|
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Nedavno sam se navukao na kaktuse, ali pošto trenutno živim u stanu s jako malo adekvatnog prostora za kaktuse htio bih nabaviti poneki kaktus koji je dosta sitan. Ima tko preporuku (uz savjet gdje ga kupiti)?
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Kaktuse u malim teglama za par kuna imaš za kupiti u skoro bilo kojem dućanu, od Konzuma, Bille pa do Baumaxa i slično. Ako hoćeš kaktuse iz kvalitetnijeg uzgoja, probaj kod Bešlića, on je specijaliziran za njih. Naravno, većina tih kaktusa s vremenom naraste pa ako baš želiš neke koji ostaju maleni, pregledaj malo ovaj forum. Mislim da bi ti odgovarao npr. živi kamen (Lithops).
|
|
![]() |
|
malo bodljikavaca
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Kamenjar, lijepa je tvoja kolekcija, vidi se da se dobro brineš o njoj.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala pinus,nemam više kamenčića a kolekcija raste ..moram čekat ljeto da mi moji slovemci donesu |
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Lithops nabavljen (odličan mi je stvarno), plus još nekoliko no name kaktusića :) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |