Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 165> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno cvijetno carstvo. Koliko prekrasnog cvijeća i neobičnog
![]() ![]() ![]() ![]() Naravski hibiskusi....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Neki sam dan na slovenskoj televiziji vidjela reportažu o gospođi koja voli hibikuse. ODMAH sam na tebe pomislila, draga Bromi!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Što bih ja rado bila tvoja susjeda i pila s tobom kave
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Drage moje hvala na lijepim riječima ako ovako nastavite budem se uobrazila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja sam svratila po dozu ljepote
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Cijelo carstvo hibica kod tebe bromelija a koliko tek nesvakidasnjih biljkica, tako su neobicne i obozavam doci kod tebe, tvoj vrt me oraspolozi u svako doba
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Drage moje pošto sve volite lijepo cvijeće pokazat ću vam i ljepotane moje prijateljice lili 68, ona ima problem logiranja na cif međutim redovito nas prati i sve vas pozdravlja
![]() počinjemo sa hibiskusima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vigna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pandorea ![]() ruselija ![]() mandevila ![]() abutilon..više vrsta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bugenvilije, mandevile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga moja Bromi, evo da ti se malo javim, dugo me nije bilo, a kod tebe ljepoteeee
![]() Prekrasni primjerci hibiskusa, kao u najboljem vrtnom centru, toliko egzotike kod tebe ne uvijek oduševi. I kod Lili 68 je prekrasno, veliki pozdrav tebi i njoj . ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno cvijeće tvoje prijeteljice Lili,lijepa kombinacija dipladenie i bijele bogumile.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prelijepo cvijeće prijateljice Lili.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Bromi u tvom dvorištu je uvijek prelijepog cvijeća
![]() ![]() bome me oduševilo i lilino dvorište, svaka čast ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Predivno je i kod Lili ,nije ni čudo s kim se druži
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga Bromi tvoj vrt me uvijek oduševi, a ni Lilin ne zaostaje u ljepoti! Osim što je toplo pozdravljam imam i jedan savjet za nju, naime kad sam se ja učlanila na CIF, učlanila sam se s nickom misty (bez ovog "da"), ali se nikako nisam uspjevala logirati! Onda sam promijenila nick i odmah je sve bilo u redu, možda bi i ona mogla pokušati s drugim nickom? Tada bi imali još jedan prelijepi vrt za razgledanje! Puno toga me u njenom vrtu oduševilo,
ovo naročito!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasne cvjećke kod tebe. I tvoje i tvoje prijateljice!! Eto kako si nesebično podijelila i svoje i njene slikice s nama - to se zove prijateljstvo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Drage moje zahvaljujem se na lijepim komentarima, ja ovu ljepotu vidim kad pogledam kroz prozor i uvijek me oduševi pa sam to morala podijelit sa vama....isto tako sve vas toplo pozdravlja lili 68
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |