Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silvestrina cvjetna priča
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Silvestrina cvjetna priča

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 57>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 21:42

ARIM TO JE GODECIJA.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 687
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 20:58
cvijeće predivno, ljubimci preslatki a nasmijala me paprika sa onim svojim dodatkom
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 18:18
Originalno poslano od člana Silvestra Silvestra napisao:

smile69                                                     

Krasan cvijet,što je to?

Sve pohvale za ostalo cvijeće,prelijepo smile64
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 16:36
Saro dipladenija je od ove godine-kupljena na Flori,a lojtrica moj ručni rad od lijeskovih šiba i malo žice.
Mihaela  moji peseki su tako dragi da ih ni za što na svjetu ne bih mjenjala.
Korijenko imam i  one poluvisoke zvjezdane i samo oni su se nekako probili kroz ovu sušu i sad su počeli cvjetati.
Mali kaktuse evo još ću malo slikati gazanije...sad pred jesen sve buja ...ali nije ni spomen onome cvjetnjaku kakav znam imati u ovo doba godine.
Hvala Vam na šetnjici kroz moj vrtek....smile78

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2011 u 19:11
Sve ti je jako lijepo,a najviše su mi se dopale gazanije i dipladenia.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 401
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2011 u 16:27
Prekrasan ti je i vrt i ljubimci,uživala sam u šetnji smile186
klasa optimista
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 12:07
Neki dan sam dugo bila kod tebe i sve još jednojm detaljno prolistala...
Sve za čistu desetku Thumbs%20Up
Jako su ti lijepi alpski lila zvjezdani Hug, njih rjetko vidim na forumu, moji su ovo ljeto pretpjeli veliku sušu, uza sve to što sam ih stalno zalijevala. Ostao mi je samo jedan izbojak i njega sam sad presadila, nadam se da će barem on preživjeti
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2011 u 20:45
krasna ti je dipladenijaSmile
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2011 u 11:13
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2011 u 15:10
krasno
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 22:18

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 22:14

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 22:11
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 13:55
divno ;)
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 23:54

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 23:51
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 14:54
Ovo sa cvijećem i Bogom je fenomenalno...baš me dirnulo u srce smile75
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 14:50
Silvestra evo mene i kod tebe...moram ti reći da se jako prepoznaje ljubav prema cvijeću u ovim fotkama...nemam riječi koje mogu opisat tvoj vrt...kao što si i sama rekla... "tvoja oaza mira" i vjerujem ti jer je sve prekrasno smile55
svaka čast na ovolikoj ljubavi koju imaš u sebi jer cvijeće ti je predivno i govori samo za sebe....smile79
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 07:07
Prava ljepotica je ova gazanija... Ja sam do sada par godina imala žute viseće, a baš ću probati naći i ovakve kao što je ova tvoja iduće proljeće!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2011 u 21:07

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 57>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.