Silvestrina cvjetna priča |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 57> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
cvijeće predivno, ljubimci preslatki a nasmijala me paprika sa onim svojim dodatkom
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Saro dipladenija je od ove godine-kupljena na Flori,a lojtrica moj ručni rad od lijeskovih šiba i malo žice.
Mihaela moji peseki su tako dragi da ih ni za što na svjetu ne bih mjenjala. Korijenko imam i one poluvisoke zvjezdane i samo oni su se nekako probili kroz ovu sušu i sad su počeli cvjetati. Mali kaktuse evo još ću malo slikati gazanije...sad pred jesen sve buja ...ali nije ni spomen onome cvjetnjaku kakav znam imati u ovo doba godine. Hvala Vam na šetnjici kroz moj vrtek.... ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sve ti je jako lijepo,a najviše su mi se dopale gazanije i dipladenia.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Prekrasan ti je i vrt i ljubimci,uživala sam u šetnji
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Neki dan sam dugo bila kod tebe i sve još jednojm detaljno prolistala...
Sve za čistu desetku
![]() Jako su ti lijepi alpski lila zvjezdani
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasna ti je dipladenija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
divno ;)
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ovo sa cvijećem i Bogom je fenomenalno...baš me dirnulo u srce
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Silvestra evo mene i kod tebe...moram ti reći da se jako prepoznaje ljubav prema cvijeću u ovim fotkama...nemam riječi koje mogu opisat tvoj vrt...kao što si i sama rekla... "tvoja oaza mira" i vjerujem ti jer je sve prekrasno
![]() svaka čast na ovolikoj ljubavi koju imaš u sebi jer cvijeće ti je predivno i govori samo za sebe.... ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prava ljepotica je ova gazanija... Ja sam do sada par godina imala žute viseće, a baš ću probati naći i ovakve kao što je ova tvoja iduće proljeće!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 57> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |