Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i dalje....jesenji zvjezdani u rozo-lila kreacijama
![]() ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
zzzzz....zum...zumzum...zum....pčelica imaaaa... al ljuta sam na njih...slabo one to oprašuje...poneko cvijeće mi se opće nije osjemenilo....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak, baka,
![]() Izgleda da me moja nadpoezija umorila, pa me nema "doma"! Ništ zato, odmaram se u vašim vrtekima! a EVO, i nešto mog... ...suzana...na jesenskoj pozornici... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
mmm bas fino izgledaju....
|
|
![]() |
|
Kad sam bila još doma...(tam ima jednu smokvicu koje se lani smrzla, al je ipak, na sreću potjerala, al sad bum opet čekala dok rodi),i jedna susjeda bakica je imala smokvu (smokve još ima, al ne i susjede bakice),a ja sam joj bila jedini "tamanitelj"....i sad ...neki dan dojdem doma... i mama mi veli da joj je bakičina kći donesla smokve za mene jer joj je ona pričala da ih ja volim papati....baš mi je bilo drago...i malo tužno...
...ovak izgledaju naše, varaždinske smokve...ne zaostaju baš za morskim, ne... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bog društvo!
gricka, ![]() ![]() sunceee, nam se vratilooooooooo, ![]() ![]() Mali kaktus, qioiaa, tikvić..... je tak? I ja tak velim, prekrasan je, ![]() ![]() free, vi u Međimurju ste učili jedno, a mi prek Drave drugo.... ![]() ![]() ...zato...kad ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Lan je čaroban Lovro! Sa onako vrijednim malim vrtlarom nije ni čudo što kod tebe sve blista.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
IIIjjuu, jedan lan, ali pjesmica ima!!! Pa nismo išle u istu školicu da učimo iste pjesmice, ali naučit ću ja i te tvoje.....
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tacno,nije bitno da li je crven ili plav
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nije važno da li je lan crven,glavno da je lijep
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lovro, svega lijepoga ima kod tebe ali je najljepši cvijetak Lovrek!
Kako je samo brzo narastao!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Lovro prelijepo kod tebe. Kako ne bi i bilo kakve sve pomoćnike imaš...usput ono iz Kauflanda (rozi cvijet) je eustoma
![]() |
|
![]() |
|
Evo, bako, spremno! |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lovrek, sandučić krcat!
![]() |
|
![]() |
|
Kod nas jedan cvijet ima bar dva-tri imena, pas eti onda snajdi!!!!
![]() ![]() Glavno da nam je lijepo, a ime...ma nek ga zovemo kak ko hoće, ovak il onak se na kraju razmemo!!! ![]() ...a stihovi...evo jedne kratke ljubavne.... ![]() ...LJUBIM TI USNE ![]() CRVENE KO LAN, BOŽE, DAJ DA SPAVAM, NE KIDAJ MI SAN!!!! ![]() ....I kak nema pjesma o crvenom lanu....???? ...sve nam je tu...na vrhu jezika,,,, |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kaže Lantana da je ono novo na e - liziantus. A ja kažem da je eustoma. A izgleda da je to jedno te isto
![]() I još kažem da imaš lijepo cvijeće. I da ti idu i stihovi. I da je Lovro baš simpa. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
FREE, pa kaj ja znam kaj je to.
![]() ![]() Ima sjemenke ko lan, čahuricu sjemenke ko lan, izgled cvijeta ko lan, pa nek bu onda crveni lan! Ustvari, malo sam sad guglala kaj ne ispala da sam zbilja totalna zbunjola, i ....neš verovala...ja sAM U PRAVU...to je crveni ukrasni lan! A sad jedna pjesmica o crvenom lanu....hm.... U LOVRINOM VRTU SMETALO NEŠTO MALENOME KRTU. ISKOPAO RUPU SAM, A LOVRO U NJEGA POSIJAO LAN! RASCVAO SE CVJETAK MALI, AL ŠTO TO NA NJEMU FALI? BOJA, VELE, NIJE PRAVA, CRVENA JE, NIJE PLAVA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mene su učili da je lan-plavi u prirodi, a u pjesmici-plavetan kao lan!!! Ali ako ti veliš da je i tvoj crveni lan, onda samo skupljaj sjemenke, možda natko napiše i pjesmicu o crvenom lanu!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |