Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zadar u slikama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zadar u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 34>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 02:55
c-c-c-c... stvarno, kako ti to pada na pamet
biće peru kamen LOL

ili je nekom nešto ispalo pa sad traže, centimetar po centimetar Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 21:05
Ha, ha, Kiki, ma kako možeš to pomisliti - da se pere lova....
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 13:25

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2011 u 09:59
Ne mogu vjerovati da moja ulica nije još ni blizu da bude gotova,a rade svaki dan.Rade po sistemu:kopaju,zatrpavaju pa opet isto kopaju pa zatrpavaju.Onda kamen odvoze pa opet dovoze.Možda se pere neka lova.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2011 u 06:36
Veseli me da ste i učenike vrtlare uključili, upravo to je najvažnije!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2011 u 17:43
 školski vrt održavaju uglavnom spremačice i domar pod budnim okom ravnatelja koji je idejni začetnik ovog projekta...pomažu djeca u grupi "Mali vrtlari", a učiteljsko osoblje je nadzorni faktor ( dežura da se očuvaju nasadi od uništenja i zagađenja)
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2011 u 12:06
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 14:23
Frida, prelijepo radno okruženje. Ko to održava, djeca ili radnici?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 14:13
Zadranke, bravo za fotke, održite nam ovu temu stalno "živom". da možemo uživati u ljepotama vašeg grada.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 13:42
Danas je nešto jako 2 puta zatrubilo.Mislila sam da je neki ogroman kruzer.Aparat u ruke i brzo na prozor,ali ništa.Sve uobičajeno.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 13:10
U podnožju smokve kao da vidim albiciju???Ovo mi je dobro s ljutim papričicama.Ko održava vrt?Učenici?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2011 u 15:54
Frida, divan vam je okoliš škole!!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 20:54
prekrasno smile141
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 20:48
 Evo i mog doprinosa ovoj temi....danas sam bila dežurna u školskom dvorištu pa sam malo slikala okoliš u kojem radim...

nešto četinjača ( cedar mislim)

verbene puzeće

petunije

lantane puzeće

gorostas od hibiskusa ( a sad je i porezan)

palma (jedna od njih)

svaki kutak je cvjetni

lavanda i bugica

lavanda

ruža

bougenvilija

mlada maslina

mlada smokva

nasad začinskog bilja u masliniku

puzajuće lantane

ljute papričice

ruže

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2011 u 14:45
Ovčica ispod bršljana...Thumbs%20Up
Ovi moderni "grafiti" baš su živahni!

A i ona "prugasta trava" u bolničkom okrugu nije loša....
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2011 u 13:17
Bolnička hortikultura.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 14:35
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2011 u 14:35
Kako rekoh na temi"posuđeno...." svaka slika  jedna priča!Big%20smileClap
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2011 u 13:50
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2011 u 13:49
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.