Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Babotok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Babotok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 207>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 19:47
preslatka bebica
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 18:00
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 17:59
a mi smo proslavili prvi rođendan
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 17:49
zahvaljujem na posjeti smile78
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 09:19
je, i ja sam primjetila
Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 08:38
Toni, nekak često fotić okrečeš prema susjedi!?
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 07:50
Dragi Toni,
na tvojim fotkama je sve lijepo,ali stvarno lijepo.
Znaš ti to upakirati.
Tvoja okolina je sva posebna,a ja se onda divim svakoj tvojoj postavi.Clap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 07:44
Fejst, fejst
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 06:29
Lijepe, baš jako!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2011 u 21:20
Nevjerojatno kako su još uvjek lijepe susjedine surfinije
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2011 u 15:53
Toni, redovito sam u tvojem Babotoku!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 23:11
Pitaj susjedu nek otkrije recept kako joj uspjevaju surfinije tako predivno...Mora biti neka čarolija.Big%20smile
Baka nema niošta posebno zaljeva sa onim šta imam i ja,ali mislim da je recept u boji.Primjetio sam da bijela i takova rozna cvatu najdulje.Ja  imam svakokove boje ali bjela i purper (crvena )se još drže
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 23:07
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

toni nije mi jasno kak to vi grojzdje v kuruzi berete?
Kukuruza je u pozadini a gorice su na suprotnoj strani baš tamo gdje berači idusmile96
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 22:59
toni nije mi jasno kak to vi grojzdje v kuruzi berete?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 22:46
Toni, dobio si konkurencijuWink Pa moramo polako jedno mjesto po jedno!

Pitaj susjedu nek otkrije recept kako joj uspjevaju surfinije tako predivno...Mora biti neka čarolija.Big%20smile

Veliš da vas ima sve manje... ali imate i mladosti puno i aktivno sudjeluju očito u svemu. I to je utjeha... jedni odlaze, drugi dolaze, tradicija se nastavlja kao i vaš lijepi zajednički život u BabotokuThumbs%20Up!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 22:26
ove tvoje fotografije berbe izazivaju mi sjetu, nekad smo i mi imali berbe grožđa TongueSmileTongue
a susjedima smo pomagali u perušanju kukuruza dok se još ručno bralo, na kraju je bio aldamaš
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 08:25
a evo kako se melje kukuruza
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 08:19
o da jesu Vanja vrijedni.Kod nas se najprije počinje sa svim radovima i najprije završi.Evo neki tek sad beru grožđe a kukuruz još nisu počeli ni brati
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 08:12
Nema šta vrlo vridni mještani  smile141
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2011 u 23:03
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 207>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.