Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 66> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaka pohvala tvom seoskom perivoju
![]() a ova slika mi je posebna ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Krasno cvijeće kao i uvijek,ali me veoma zanima fontana-akvarij,moja barica-fontana propušta vodu,pa me jako zanima materijali sa kojima radiš,moja je bila 2-3g u funkciji,ali mrazevi i minusi su učinili da ipak negdje popuca i voda odlazi,pratiću i dalje sa veliom pažnjom izgradnju tvoje
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
grožđe mljacccc..
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
To će biti veličanstvena fontana
![]() Al' sam se nasmijala tvom putu kući s grožđem i praćen rojevima.... kao na crtanom filmu!
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Dragi, kako radovi, ja i dalje ne kužim čemu prozori, ili ćeš staviti plexi da se vide ribice?
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
tu se smokve papaju a ja se skićem po bijelom svijetu ..... jedva čekam završetak radova na fontanici ..... i ljubice toplo se nadam da uživaš u plodovima svoga rada
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Uvijek uživam u razgledanju tvog vrta!
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
gogo, unatoč suši vrt ti izgleda lijepo a vidim da će akvarij biti fenomenalan! ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() grozdje je tako primamljivo ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Dozreli plodovi, vrijeme je berbe. Najvažnija stvar koju sam radio ovaj vikend jest berba i prerada grožđa: ![]() Pun gepek grožđa, zadnja sjedišta i međuprostori između sjedišta također. Gdje god je bilo slobodnog mjesta stavio sam vreću.
Auto je jedva dopuzao do kuće pod tolikim teretom. Cijelim putem pratio me roj pčela, osa i drugih akrapa koji su se pokušavali osladiti mojim trudom.
![]() Uz okuse moje smokve, s nostalgijom se prisjećam ljetovanja; svih onih primorskih okusa, mirisa i predivnih morskih pejzaža na otoku Krku.
![]() Naravno uživam i u voljenim pejzažima mog vrta, u najdražoj mi ravnici:
![]() ![]() A dio vremena posvetio sam pripremama za nastavak izgradnje fontane:
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Ma ovo izgleda savršeno, skidam kapu
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Vrućina i suša nam ne daju živjet, tako da nema ništa nova u vrtu.
No et ipak je suša iznjedrila nešto zanimljivo: zbog niskog vodostaja iz Drave su izronile ruševine turskog mosta kod Osijeka.
Za fotografije slijedi link dolje:
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
gogo - umjetnik ;) ja sam jako nestrpljiva i zarko iscekujem taj akvarijum, sretno do kraja ;))
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
mmmmm....polje suncokreta....
ne znam dal sam kaj tak lijepo skoro vidjela! najrađe bi zaronila u njega! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jedva cekam da zavrsis vrtni akvarijum
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Gogo prekrasna zamisao oko fontane i ribica ...jako mi se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Mali Gogo
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Srpanj je zaista bio topao (početak i sredina ali ne i kraj srpnja)
Toplije i sada u osmom.................ali nema beda ovaj vrt je poseban!
S nestrpljenjem čekam daljnji tok radova...............
P.S. Gomphrene rastu u cvjetaju (sjećaš se onemoje/tvoje
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ljubice ja ti jedva čekam da ti završiš te radove, pa da vidim krajnji rezultat.
Bez obzira na sušu to ti se na tvojim fotkama nekako ne vidi.....fotke su ti prekrasne
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo malo novih fotografija iz mog vrta.
Najprije da vidite kako napreduju radovi na vrtnom akvariju:
![]() ![]() ![]() Moje "zeleno more" je i dalje savršeno osvježenje u ovim vrućim danima:
![]() Brugmansiju su mi slabo polijevali dok sam bio na godišnjem pa je odbacila dosta listova
![]() ![]() Nažalost, zbog velike suše u sedmom mjesecu, jesen nam je stigla malo prerano. Biljke su pri kraju ovogodišnjeg ciklusa života i smrti.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |