dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free,nisi pogriješila,znam od koga je to,a kaktuse pospremam ovaj tjedan,"najavili"su kiše krajem tjedna,a oni više ne smiju pokisnuti.
![]() Misty,sve ostalo osim kaktusa i sukulenta će još ostati vani,tek kad najave jutarnje temperature od 2-3 stupnjeva onda pospremam.
![]() Anaida,i ja želim da nam ova topla jesen potraje
![]() Nona,Mary
![]() Korjenko,ja sam penzić pa imam više vremena ovdje visjeti
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nečeš valjda skloniti kaktusiće i sukulentiće prije naše kave, da im se malo divimo i uživo!!!
![]() Ono kaj sam ti donijela od, nemogu se sjetiti koga, iz Ivanića, ja sam zasadila u teglicu, valjda nisam pogriješila, nisam valjda morala staviti u vodu!!! Uglavnom, nisam mogla riskirati i ustaviti u zatvorenoj vrečici!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
U tvom vrtu uvijek se nađe nešto za uživanje! A ovo je baš neka čudna jesen, ni "k" od kiša!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kaktusek, krasne slikice jesenjeg ugođaja u tvojem cvjetnjaku.
Nek nam samo čim duže bude ovakva divna jesen...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Čestitke GURU ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() Točno,to je kameni cvijet,došao sa Brača
![]() |
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
čestitam, dobila si novu titulu, postala si cvjetni guru!
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
nepravedno si zapostavila sukulente, jako su ti lijepi!
nije valjda da u idućem tjednu stvarno moraju unutra.još ti je sve u punom jeku cvijetanja. jako mi se sviđa , mislim da je to kameni cvijet, u ćupu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mari,počela si oponašati Baku-osukulentala
![]() Lorice,drago mi te je vidjeti u mom vrtu
![]() |
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pa ti si se lijepo osukulentala
![]() ![]() ali tvoje vrtno cvijeće je tak lijepo da bude prava žalost kad dođe mraz.. moja žuta graničica ima jedan cvjetni pup, ne znam hoće li stići procvast..da kraći su dani i topli dio dana je prekratak.. |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasni su ti i sukulenti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sukulenti su ti krasni, bogati, zdravi
![]() Šareni sa prve slike je nešto posebno ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
draga mali kaktus mojoj sreći nema kraja ,neću ti zahvaljivat za biljke ,al za tvoj trud ,hvala ti od srca
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepo... |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
znala sam da vredi svratiti
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Joj joj Anastazija pa ne stigne žena od toliko procvjetalih kaktusa još i sukulenta stavljati. Prelijepi su M.kaktus
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |