Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 21:53
Bokić, toliko travice  nema u mom cijelom selu, a cveteki, jedan ljepši od drugoga, do sada sam u kući često imama streptokoku (MPK je znala imati 2 puta mjesečno streptokoknu anginu, ha, ha, ha ..mogu se danas smijati jer je to pluskvamperfekt iliti ga davno, prošlo svršeno vrijeme) i mislim da bi i ona  umrla od smijeha da donesem doma streptokarpem...a baš mi je lijep.
Kad se presađuju ona starinska srčeka?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 21:19
curke smile78
ma kamilice kako je tvoj plumbago manji od moga kada je tvoj na kat? to ti se samo čini zbog kuta slikanja Wink moj je prizeman, a tvoj je već katnica Wink ćuti pakujac? hmmm moram provjeriti..pa nitko nije pirao za njega pa nisam sigurna Embarrassed

fany..achimenesi ove godine i nisu bili svoji...previše su se izdužili Confused
Triša ako ti tako kažeš smile96

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 21:08
Konte, nakon duže vremena svratila do tebe. Srećom pa smo se vidjele u Ivanić-gradu, pa te nisam morala čekati, ali sam zato na miru pregledala cjeli vrt, koji me ostavio bez daha.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 19:32
svratih da pogledam achimenese ali vidjeh mnogo toga prelijepog i njegovanog svaka ćast kontesasmile79
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 19:20
Lijepo, lijepo. Nadam se da si skupila sjeme od žutog pakujca.
Interesantan mi je i plumbago. Toliko je manji od mog, a cvijeta kao u priči. Bravo.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2011 u 21:34
I ja danas šetala tvojim bregima, i moram ti reči, jako mi je pasala šetnjica jer dan je bio prekrasan!!  A i vidjela sam puunnooo prekrasnog cvijeća!!!smile99
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2011 u 06:39
Malo se i ja prošetala po zagorskim bregimaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2011 u 22:51
cvijeće ti je jako, jako lijepo
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2011 u 16:05
Dobro da sam pak k tebi došla i ove slikice vidjela!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2011 u 12:25
curičke drago mi je da ste bile u posjeti Wink
našla sam još par sličica koje sam zaboravila

fizostegija je bila predivna ove godine, sad je već ocvala

i opet ne znam ime, ali znam nekoga tko zna Wink

malkice mi smetaju gola mjesta na granama pa si mislim da bih ih tu cvaknula i pinkula u teglicu neka se zakorjene...ili? Wink

dok sam ja skužila da bi oni malo više vode skoro su mi odapeli

"srčeka" su ove godine jako narasla...moam presaditi biljkicu da se može širiti

i opet sam zaboravila ime...jel to mandevila ili ona druga? LOL

stanje u pelcaoni se budno prati svaki vikend u potrazi za novim korjenčićima Wink ovaj način sam pelcanja se pokazao odličan

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2011 u 23:09
Šetala sam malo bregima, nauživala se i jedva čekam realizaciju projekta Clap 
život je more
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2011 u 23:06
Lijepo je šetati i uživati u tvom cvijeću ClapClap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2011 u 22:59
Lijepo je prošetati tvojim bregima. ima tu svega i svačega prekrasnogaClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
pik dama View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 86
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pik dama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2011 u 21:04
Ej Konte, evo baš sam se odmorila malo kod tebe od boljki sinusa i glavobolje.
Ja bi jedan takav brijeg pa ak nekad bude nekakva rasprodaja javi mi.
smile141
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2011 u 10:40
evo me napokon u tvom vrtu,krumpirko je mozda siromasniji od nekih drugi,ali to je ipak krumpirko,presladak,ma porasce...fuksija i kopriva su divne susjede,a da,plumbago sam zaboravila,volim ga zbog njegovog plavetnila
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 13:14
Konte, evo konačno da ti se i ja javim!
Redovno te pratim- da ne bi mislila da štrajkam.

Predivno je na tvom bregeku!

smile79
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 12:04
Kontee, baš je sad lijepo na tvom rascvjetanom bregeku!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 10:38
 Prekrasno sraga moja!!! Fuksie su ti posebno lijepe, i onaj novi aster.smile78
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 10:18
prekrasno smile141
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 09:11

I mene, i mene .....
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,264 sekundi.