Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 104> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bokić, toliko travice nema u mom cijelom selu, a cveteki, jedan ljepši od drugoga, do sada sam u kući često imama streptokoku (MPK je znala imati 2 puta mjesečno streptokoknu anginu, ha, ha, ha ..mogu se danas smijati jer je to pluskvamperfekt iliti ga davno, prošlo svršeno vrijeme) i mislim da bi i ona umrla od smijeha da donesem doma streptokarpem...a baš mi je lijep.
Kad se presađuju ona starinska srčeka?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curke
![]() ma kamilice kako je tvoj plumbago manji od moga kada je tvoj na kat? to ti se samo čini zbog kuta slikanja ![]() ![]() ![]() fany..achimenesi ove godine i nisu bili svoji...previše su se izdužili ![]() Triša ako ti tako kažeš ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Konte, nakon duže vremena svratila do tebe. Srećom pa smo se vidjele u Ivanić-gradu, pa te nisam morala čekati, ali sam zato na miru pregledala cjeli vrt, koji me ostavio bez daha.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
svratih da pogledam achimenese ali vidjeh mnogo toga prelijepog i njegovanog svaka ćast kontesa
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Lijepo, lijepo. Nadam se da si skupila sjeme od žutog pakujca.
Interesantan mi je i plumbago. Toliko je manji od mog, a cvijeta kao u priči. Bravo.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja danas šetala tvojim bregima, i moram ti reči, jako mi je pasala šetnjica jer dan je bio prekrasan!! A i vidjela sam puunnooo prekrasnog cvijeća!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Malo se i ja prošetala po zagorskim bregima
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
cvijeće ti je jako, jako lijepo
![]() ![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro da sam pak k tebi došla i ove slikice vidjela!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curičke drago mi je da ste bile u posjeti
![]() našla sam još par sličica koje sam zaboravila fizostegija je bila predivna ove godine, sad je već ocvala ![]() i opet ne znam ime, ali znam nekoga tko zna ![]() ![]() malkice mi smetaju gola mjesta na granama pa si mislim da bih ih tu cvaknula i pinkula u teglicu neka se zakorjene...ili? ![]() ![]() dok sam ja skužila da bi oni malo više vode skoro su mi odapeli ![]() ![]() "srčeka" su ove godine jako narasla...moam presaditi biljkicu da se može širiti ![]() i opet sam zaboravila ime...jel to mandevila ili ona druga? ![]() ![]() stanje u pelcaoni se budno prati svaki vikend u potrazi za novim korjenčićima ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Šetala sam malo bregima, nauživala se i jedva čekam realizaciju projekta
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo je šetati i uživati u tvom cvijeću
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lijepo je prošetati tvojim bregima. ima tu svega i svačega prekrasnoga
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
pik dama ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 86 |
Ej Konte, evo baš sam se odmorila malo kod tebe od boljki sinusa i glavobolje.
Ja bi jedan takav brijeg pa ak nekad bude nekakva rasprodaja javi mi. ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo me napokon u tvom vrtu,krumpirko je mozda siromasniji od nekih drugi,ali to je ipak krumpirko,presladak,ma porasce...fuksija i kopriva su divne susjede,a da,plumbago sam zaboravila,volim ga zbog njegovog plavetnila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Konte, evo konačno da ti se i ja javim!
Redovno te pratim- da ne bi mislila da štrajkam.
Predivno je na tvom bregeku!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontee, baš je sad lijepo na tvom rascvjetanom bregeku!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasno sraga moja!!! Fuksie su ti posebno lijepe, i onaj novi aster.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I mene, i mene ..... |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |