Okućnica by Kreos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Evo nešto slika.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ovo su slike od prije pola sata. mali krug oko kuće i u kći... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /IMG015.jpg"> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Želim ti dobrodošlicu,
svratila sam malo do tvoje okučnice,a gdje su ti bambusi'
Sve ti je na dobrom putu,da u svemu uživaš.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Kreos sve pohvale za vrt
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DOk uhvatim malo vremena budem poslikao!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Kako napreduje tvoj vrt ?
nema novih slikica... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Zelim ti dobrodoslicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Dobro došao i dugo se družio sa nama.Okućnica ti je prekrasna.Uživala sam u šetnji.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Dobro dosao ..a kakvu tek okucnicu imas-fantasticno.jedva cekam jos sllika
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno, pozdrav iz Slavonije i dobrodosao!
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dobrodošao Kreos. Radujem se jednom novom vrtu koji prikazan u ovih par slika daje dobar nagovještaj lijepo osmišljenog vrta. Raduje me i to što je tvoje zanimanje u vrtu vezano uz vodu i vodeni dio vrta pa ćemo svi moći pratiti i "pasti" očima i ono što manje imamo priliku vidjeti. Četinjača s prve slike odmah je dala jednu posebnost tvom vrtu....
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo za slike
![]() okućnica ti je predivno uređena ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
U ovo ,za vrtove, prilično mrtvo vrijeme tvoj vrt je pravo osvježenje
|
|
![]() |
|
Buratovi su kaktusi, a moja zanimacija je vezana za fizikalije: kosilicu itd. bambuse i vodeni vrt sa vodenim stanovnicima i ponešto vodenog bilja!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja ti želim dobrodošlicu iz Međimurja,već sam pogledala bratove kaktuse,a vrt je tvoj?I ja sam se zagledana na onaj veliki grm sa prve slike izgleda kako iz kakvog japanskog vrta.
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Dobrodošlica i pozdrav iz Gorskog kotara. Početak je obećavajući, samo tako nastavi...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kreos, lijep pozdrav iz susjednog Međimurja! Radujem se novom zgodnom vrtiću!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasno!
Dobro došao! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |