Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 134> |
Korisnik | |
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
s bijelim cvijetom rebutie žuti cvijet coryphantha najvjerovatnije elephantindens
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo ti stavljaj slike tvojih kaktusa,a za imena,uh,uh.
Prvo je astrophytum,a ostalo mammillarie,ali koje,to će netko drugi znati bolje od mene.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
wow!!! kaktusi su jako lijepi a ovo bi mogla biti parodia magnifica |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja bi rekla da je arenacea,ali to ti možeš bolje odrediti kad imaš kaktus pokraj sebe. |
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a o yuccama možeš na ovoj temi http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5424 ili možeš otvoriti svoju temu sa slikama cvijeća ili vrta na ovim podforumima http://www.cvijet.info/forum/forum_topics.asp?FID=35 http://www.cvijet.info/forum/forum_topics.asp?FID=38 |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Lijepo lijepo Schumy. Arenacea najljepša
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Jedna mala pomoć?!
Gdje da objavim slike jucce, imam ih vrlo lijepih? schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Mali kaktus, imaš pravo provjerio sam, mogu biti 2 opcije rebutie: 1.) Rebutia arenacea (cvijet sa okruglastim laticama na kraju) 2.) Rebutia einsteinii var. elegans (cvijet sa špicastim laticama na kraju) Ja bih rekao da je ovaj drugi tip! Što ti misliš? Pozdrav......schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
OVDJE ga je zmaj prvi puta ID kao moguću Eriosyce. Miss M, ti si to potvrdila pa je vjerojatno to to. Jedino me malo smeta boja cvijeta koja se ne podudara potpuno.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka hvala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Bila eriosyce ili ne, Pinus, cvijet je prekrasan
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
A pogledajte ovaj "bodljić", zar nije zanosan?
![]() ![]() ![]() ![]() To je po meni blossfeldia liliputana, što mislite? Pozdrav..............schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Prekrasni su! Ja sam jedno vrijeme skupljala kaktuse, ali me uhvatilo ludilo za orhidejama. Tako da sam većinu kaktusića poklonila. Sad kad gledam ove vaše rascvjetane, malo me hvata nostalgija
![]() |
|
![]() |
|
eriosyce(neoporteria) možda paucicostata
|
|
![]() |
|
Nastavljam sa objavljivanjem mojih "bodljića".
Detektirajte im i imena, molim. ![]() ![]() ![]() Pozdrav.................schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nastavljam sa objavljivanjem slika kojih "bodljića". Kaktuse uzgajam oko 12 godina a kako sam na forumu kratko, objaviti ću nešto materijala i iz prošlih godina..........
Nadam se da vam to ne smeta??!! Evo večerašnjeg odabira: ![]() ![]() Ujedno ih detektirajte sa pripadajućim ID-ovima. Ovo drugo je mamillaria a prvo je tello cactus, točno??!! Kako vam se sviđaju? Pozdrav.............schumy |
|
|
|
![]() |
|
Dobro jutro,
kako vam se sviđaju ovi moji kaktusi? Koji je ID ovoga koji cvate, dali netko zna? ![]() ![]() ![]() Moji "bodljići" su slikani lani, ali tada nisam bio na forumu pa ih nisam mogao objaviti. Mislim da vam to ne smeta?! Pozdrav.............schumy |
|
|
|
![]() |
|
Nije,to je isto neka od rebutia,ali ti je prekrasna.
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |