OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 321322323324325 374> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obožavam tvoje šarenilo
![]() I da izvjestim: ošišnula sam feliciju, onaj zadnji cvat se počeo sušiti pa sam sjela na stolac i isfrizirala ju!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nema straha Baka, do proljeća nema paketića
![]() Danas sam malo uredila svoje sukulente, ostaju vani kao i svake zime, ali dok sam ih malo drugačije složila da ih što više bude u zavjetrini i pod balkonom trebalo mi je vremena. Tu mi je nekada stajao i stalak za sušenje rublja, sada više nema za to mjesta. Ove zime ili neće biti kiše ili nećemo prati robu ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe je kao u proljeće
![]() Izvrsna mi je ova slika ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne toooople slike, baš griju u ovom hladnom međimurskom jutru.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ha šta da kažem ..mi ka da nismo na istoj obali
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
zaista je uživanje posjetiti tvoj vrt,a posebno kad pogledam moj posušeni i jadni cvjetnjak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja se došla malo ugrijati kod tebe
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moja prijateljica ima krasnu i ogromnu streliziu i kako zna da mi se jako sviđa odlučila mi je jednu kupiti za rođendan. Naravno, nije je pronašla kod nas u cvjećarni, a kao je zapilila baš za nju, naručila je iz neke cvjećarne u Rijeci.
Nagovorila ih je da je odnesu na katamaran, naravno da je to dodatno platila, a i kad su je pitali da li želi da bude sa cvijetom (i to je nešto skuplje nego bez cvijeta) naručila je rascvjetanu. I stigla, krasno zapakirana. A kad sam je odmotala .... ![]() .... ima dva cvijeta i to plastična ![]() Mislim da je i druga vrsta od one koju ona ima, njena ima sivkasto lišće i cijele godine je vani. A moji sinovi odlučili su se za ovu biljku (čini mi se tipično muški izbor) ![]() ![]() Jelenski rogovi (platycerium), vrlo zanimljiva biljka iz porodice paprati. Orhideju sam si kupila sama ![]() ![]() Ovo je bilo vani od proljeća, još nisam unijela u kuću ![]() ![]() Nemam baš previše pogodnog prostora za kućno bilje, pa mu godi biti vani dok god nije prehladno. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tvoja prijateljica se baš potrudila, treba imati mašte pa staviti plastični cvijet. mogu ti reći da i plastični izgleda kao pravi. znam šta govorim jer ja imam doma plastični.
i jelen lopatar je prekrasan, orhideja isto.
prekrasna ti je ova kombinacija na zadnjoj slici!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
što reći, uvijek i iznova se oduševim kad svaratim u tvoj vrt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni pokloni, sinovi imaju ukusa jako mi se sviđa njihov izbor
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Iako je strelizia prelijepa, još vrijedniji je trud tvoje prijateljice! I sinovi su ti pronašli nešto originalno, te rogove nisam nikada prije ni vidjela! A ova priča potvrđuje ono što sam i prije mislila, ti si zbilja posebna osoba!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Otok, darovi su zaista lijepi i posebni... Još kad svaki od njih ima i neku priču, tada su nekako još bliže našem srcu. Istina je da su dečki odabrali baš muški cvjetni dar, a prijateljica je dodala puno sebe i svojeg truda u darak tebi.. Jedino su cvjećari zaista bili "biseri" s umjetnim cvjetićima.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
otok pokloni su savršeni, jedino mi dogovors cvjećarnom nije jasan
![]() a dečki su si dali truda, lijepa biljka, otprije par dana i ja je imam, moram je slikati jer je "aranžman" djelo ruku jedno člana foruma lisičji rep ti je divan, hoćeš li ga unijeti ove zime? (ja sam svog lani sklonila u zatvoreno jer je bio malen, sad je malo porastao pa ne znam bi li opstao vani) a cvijeće u vrtu ti je divno, kao i obično p.s. imam ja bijelu gauru, onu sa dugim, izvijajućim granama pa ti mogu poslati koju granu da je probaš zakorjeniti |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
zabavno u tvojem vrtu, draga Otok...eto, natalija me preduhitrila, htjela sam ti ponuditi bijelu gauru.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivni pokloni
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na ponudi za bijelu gauru, dobila sam prije par dana nekoliko grančica. Nisam baš sigurna u uspjeh, jer sam probala ukorjeniti ovu roza koju imam, ali su mi se sve grančice odmah posušile.
Što se tiče strelicije - cvjećarka je pitala da li želi rascvjetanu (a ne da li da doda umjetni cvijet), a poslije joj je odgovorila - pa znate da strelicija ne cvate nekoliko godina. Natalija - što je lisičji rep? Ako misliš na ovo sa zadnje slike - to mi je zimi bilo u kući. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
da asparagus koji ima grane u obliku lisičjeg repa, morati ću i ja svog slkoniti, bar na natkriveni balkon ove zime
a što se tiče pelcanja gaure - ja sam do sada pokušavala samo s rozom i u prvo vrijeme se svi listovi osuše i otpadnu pa izgleda kao da nema ništa od nje, ali nakon nekog vremena obično potjera nove ili iz zemlje krenu novi listići tj. grančica nisam pokušavala s bijelom, ako stignem baš ću zabosti koju grančicu da vidim hoće li biti uspjeha a cvjećarka je prava mustra |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Otok prekrasno cvijeće
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 321322323324325 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |