Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 321322323324325 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 18:41
Obožavam tvoje šareniloThumbs%20Up! Ali hodam zatvorenih usta... da ne bi neko divljenje rezulturalo nekim paketićem.... jer su moji uvjeti loši!
I da izvjestim: ošišnula sam feliciju, onaj zadnji cvat se počeo sušiti pa sam sjela na stolac i isfrizirala ju!WinkLOL 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 19:05
Nema straha Baka, do proljeća nema paketića LOL .

Danas sam malo uredila svoje sukulente, ostaju vani kao i svake zime, ali dok sam ih malo drugačije složila da ih što više bude u zavjetrini i pod balkonom trebalo mi je vremena. Tu mi je nekada stajao i stalak za sušenje rublja, sada više nema za to mjesta. Ove zime ili neće biti kiše ili nećemo prati robu LOL

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 22:14
Kod tebe je kao u proljeće Thumbs%20Up
Izvrsna mi je ova slika

život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 07:58
Divne toooople slike, baš griju u ovom hladnom međimurskom jutru.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 22:09
ha šta da kažem ..mi ka da nismo na istoj obali LOL kod mene čista pustoš poslije ove ljetne žege sram me stavit slike tako da je bolje uživat u tvojim
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 22:20
zaista je uživanje posjetiti tvoj vrt,a posebno kad pogledam moj posušeni i jadni cvjetnjaksmile85,predivno zeleno,rascvjetano,mirisnosmile79
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 05:49
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Kod tebe je kao u proljeće Thumbs%20Up
Izvrsna mi je ova slika

Uistinu je savršena!!! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 07:32
Ja se došla malo ugrijati kod tebeTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 13:47
Moja prijateljica ima krasnu i ogromnu streliziu i kako zna da mi se jako sviđa odlučila mi je jednu kupiti za rođendan. Naravno, nije je pronašla kod nas u cvjećarni, a kao je zapilila baš za nju, naručila je iz neke cvjećarne u Rijeci.
Nagovorila ih je da je odnesu na katamaran, naravno da je to dodatno platila, a i kad su je pitali da li želi da bude sa cvijetom (i to je nešto skuplje nego bez cvijeta) naručila je rascvjetanu. I stigla, krasno zapakirana.
A kad sam je odmotala ....

.... ima dva cvijeta i to plastična LOL, a lišće je bilo tako sjajno da smo u prvi mah mislili da je cijela plastična. Ali nije. I krasna je. Da mi je bilo čuti njen razgovor sa cvjećarnom ....

Mislim da je i druga vrsta od one koju ona ima, njena ima sivkasto lišće i cijele godine je vani.

A moji sinovi odlučili su se za ovu biljku (čini mi se tipično muški izbor)

Jelenski rogovi (platycerium), vrlo zanimljiva biljka iz porodice paprati.

Orhideju sam si kupila sama

Ovo je bilo vani od proljeća, još nisam unijela u kuću

Nemam baš previše pogodnog prostora za kućno bilje, pa mu godi biti vani dok god nije prehladno.

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 13:53
tvoja prijateljica se baš potrudila, treba imati mašte pa staviti plastični cvijet. mogu ti reći da i plastični izgleda kao pravi. znam šta govorim jer ja imam doma plastični.
i jelen lopatar je prekrasan, orhideja isto.
prekrasna ti je ova kombinacija na zadnjoj slici!

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 22:57
što reći, uvijek i iznova se oduševim kad svaratim u tvoj vrt ClapClapClapClap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 23:22
Prekrasni pokloni, sinovi imaju ukusa jako mi se sviđa njihov izbor Clap
život je more
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 04:48
Iako je strelizia prelijepa, još vrijedniji je trud tvoje prijateljice! I sinovi su ti pronašli nešto originalno, te rogove nisam nikada prije ni vidjela! A ova priča potvrđuje ono što sam i prije mislila, ti si zbilja posebna osoba! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 06:50
Draga Otok, darovi su zaista lijepi i posebni... Još kad svaki od njih ima i neku priču, tada su nekako još bliže našem srcu. Istina je da su dečki odabrali baš muški cvjetni dar, a prijateljica je dodala puno sebe i svojeg truda u darak tebi.. Jedino su cvjećari zaista bili "biseri" s umjetnim cvjetićima. Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 07:37
otok pokloni su savršeni, jedino mi dogovors cvjećarnom nije jasan LOL, što kaže prijateljica na izvedbu?
a dečki su si dali truda, lijepa biljka, otprije par dana i ja je imam, moram je slikati jer je "aranžman" djelo ruku jedno člana foruma
lisičji rep ti je divan, hoćeš li ga unijeti ove zime?
(ja sam svog lani sklonila u zatvoreno jer je bio malen, sad je malo porastao pa ne znam bi li opstao vani)
a cvijeće u vrtu ti je divno, kao i obično
p.s. imam ja bijelu gauru, onu sa dugim, izvijajućim granama pa ti mogu poslati koju granu da je probaš zakorjeniti
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 10:03
zabavno u tvojem vrtu, draga Otok...eto, natalija me preduhitrila, htjela sam ti ponuditi bijelu gauru.
lijepi pozdravSmile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 10:47
predivni pokloni
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 12:06
Hvala vam na ponudi za bijelu gauru, dobila sam prije par dana nekoliko grančica. Nisam baš sigurna u uspjeh, jer sam probala ukorjeniti ovu roza koju imam, ali su mi se sve grančice odmah posušile.

Što se tiče strelicije - cvjećarka je pitala da li želi rascvjetanu (a ne da li da doda umjetni cvijet), a poslije joj je odgovorila - pa znate da strelicija ne cvate nekoliko godina.

Natalija - što je lisičji rep? Ako misliš na ovo sa zadnje slike - to mi je zimi bilo u kući.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 12:30
da asparagus koji ima grane u obliku lisičjeg repa, morati ću i ja svog slkoniti, bar na natkriveni balkon ove zime

a što se tiče pelcanja gaure - ja sam do sada pokušavala samo s rozom i u prvo vrijeme se svi listovi osuše i otpadnu pa izgleda kao da nema ništa od nje, ali nakon nekog vremena obično potjera nove ili iz zemlje krenu novi listići tj. grančica
nisam pokušavala s bijelom, ako stignem baš ću zabosti koju grančicu da vidim hoće li biti uspjeha

a cvjećarka je prava mustra
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 12:36
Otok prekrasno cvijeće Clap  smile93 raj za oči...strelicija i orhideja su predivne smile79
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 321322323324325 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.