Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 77> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve pohvale za najoriginalniji kamenjar
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala vam drage moje ,ja znam u šali reći da je kaktus garten me polomio,jer dok sam dovlačila kamen i redala ,znalo se desit da sam neki kamen po 5 okrećala ,mijenjala poziciju,prevrćala
![]() ![]() a ovako je izgledo u svibnju
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasno!!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ova slika koju je Misty ponovila je prekrasna,a i ti si lijepo pokazala kako ti je prije izgledao kaktusinjak.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
imas predivan kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opet sam pregledala sve od prve do zadnje stranice i shvatila da prije nisam ostavila traga (bar sada nisam vidjela). Prekrasno je sve - palme, juka....a kaktusarij je stvarno poseban. Slažem se za sliku godine! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasni primjerci sukulenata, kaktusnjak sve ljepši, kako će tek biti za 2-3 godine...bravo draga!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
već par puta am pregledala tvo vrtek i uvijek me nekaj omelo u komentiranju...baš taj naziv ...skromn početak i ne stoji jer u vrtu su ogromne juke i palme, nikad nisam vidjela tako veliku juku...koliko je stara? impozantna je stvarno
![]() kamenjar, svaka čast, ovo je super ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala vam cure moje na pohvala
kontesa juka je stara nekih 6-7 god kao i sve palme..evo vam slikica seduma palmeri kojeg ja baš volim ,veceras sam ga slikala jer su mi se svidjeli crveni obrubi na listovima
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijep i raznolik parkić.I pokučarci su krasni!
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Imam jedno pitanje za tebe...ovaj kaktus kutak je nastao na pijesku ili si pijesak nasula na zemlju? Imaš li ispod pijeska kakvu foliju? Pokušala bih napraviti nešto slično u samo jednom kantunu svog vrta, ali ne znam trebam li najprije staviti foliju kako mi trava ne bi izbijala između kaktusa (tko bi to plijevio, ionako vrištim kad se ubodem na kaktus
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ma jel ovo onaj što si meni dala? ( srednji na onoj mojoj slici) |
|
![]() |
|
jest frida to je taj,on jako brzo raste...nisam nasipala pijesak nego sam u svaki kaktus koji posadim stavljala malo pijeska,a foliju nemam ,ja sam prvu godinu svaku travku koja nikne vadila nožom sa korjenom,proces je malo dug trajalo je prilično dugo,al sad nema trave tj ne raste tako brzo ...i dalje ju vadim sa nozom ...ne kopam taj vrt jer onda mi to ne bi izgledalo tako kako izgleda da je prekopano
|
|
![]() |
|
Mislim da kod mene to ne bišlo, ja ću pokušati s folijom...naravno, kad se upustim u taj projekt...trebat će navući pijeska doli, ali mislim da bih ja išla s pržinom...
|
|
![]() |
|
..daj mi još reci u koje doba godine cvjeta onaj golemi kaktus?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kamenjar evo i mene k tebi po svoju dozu uživanja u kamenjaru i ostalom cvijeću..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
frida onaj veliki kaktus mi je cvjeto mislim u 6 mjesecu pa sve do neki dan,uvjek ima po neki cvjetak na sebi....to sa folijom je dobra ideja ,mada neznam kako će funkcionirat folija,vlaga i kaktus...ja sam ove godine posadila nekih 30-tak novih kaktusa u teglice u sasvim običnu zemlju za cvijeće ,samo sam na dno teglice stavila kamnečiće i ne bune se ,rastu i napreduju..kako god posadiš kaktuse u kamenjar oni će rasti ,ne trebaš puno brinuti,jmeni se zna desit dok sređujem garten da mi se neki kaktus prelomi i ja ga "frknem" preko ograde (i tako je tamo krš niko ne održava) i za divno čudo oni se prime u tom kršu...
anaida hvala ti što mi navratiš :)
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Stigla sam i u tvoj predivan kamenjar!
Pregledala sve od prve strane. Kakvi kaktusi
![]() Ali najnajljepši i najnajbolji je onaj sa velikim zubima
![]() Da ti šapnem - ja ih imam dvoje i obožavam ih!!!!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
spremiti sukulenti ,oni nemaju direktnog sunca ![]() ![]() ![]() ovi kaktusi i sukulenti imaju direktno sunce popodne,svi su u stanu koji ne grijem
![]() |
|
![]() |
|
prozorske daske neću ni pokušavat stavljat jer su krcate,a moje stepenište ovako izgleda (sreća pa ga niko ne koristi )
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |