Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 120>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:28
Originalno poslano od člana Gricka Gricka napisao:

Ja zapravo na biljci čekam da sazriju i da se posuše ti "buzdovani" kod žute sjemenke ostanu ok, a kod ljubičaste sagnjile Embarrassed

Nadam se da će vrijeme još malo poslužiti, pa da 1-2 dozore...!Smile
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:27
...ruselija je nova kolegica božićno-majskim kaktusima....

puna je pupića, a trenutno samo jedna grančica u punom sjaju...Clap

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:24
ooo Lovrice i kod tebe svačega lijepoga!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:18
suzana o kojoj sam pričala...

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:17
Ja zapravo na biljci čekam da sazriju i da se posuše ti "buzdovani" kod žute sjemenke ostanu ok, a kod ljubičaste sagnjile Embarrassed
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:17
99% mojih cvjetića je već unešeno, nije da su spremni za zimu, al su na sigurnom...
Pošto je moje cvijeće, svo, i kućno i ljetnice, vani prek ljeta, imam više posla s brisanjem prašine, nego s hodom po stubištu!
Aha, po stubištu...ipak sam ga okupirala...
tu se vidi suzana...tak je prepuna cvjetića i nježna, pa nek živi na stubištu dokle će izdržati...

a tu pak malo poveća euforbia, korivica, adam, stefanotis-štefek, aloa-guliverka, zamia, klivia, difenbahie...uglavnom kolegice iz tegla promjera iznad 35 cm...

a tu se vidi midi društvo...

...ustvari, sve se slabo vidi...natrpane su samo da više stane, a da opet ima svaka dosta svjetla...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 15:53
qioiaa, pozdrav tebi i patkicama!

Gricka, ljubičaste dature imam prvi put, Mari mi je poslala sijeme.
Moje su još daleko od sjemena, kak sam ja to nazvala, " buzdovani" su još zeleni , a neznam koliko im treba da zazriju...uglavnom još nije nijedan sagnjil, pa valjda nada postoji...Tongue  Vidjela sam tvoje žute, prelijepe su!
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 15:39
Lovro jesi probala hvatati sjemenke ljubičaste dature? Ja sam od žute uspjela, ali kad god od ljubičaste ostavim- počnu gnjiliti. Ne znam zašto, tretiram ih na isti nači. Inače pravi jesenjski ugođaj kod tebe.Tongue
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 10:21
za jesenje slike
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 10:17
Dvije tri slikice jeseni u mom vrtu...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 09:54
moon, hvala...unesla sam ga jedno lijepo toplo dopodne, prekjučer, na približno jednako toplo stubište, svijetlo, al već gubi cveteke...nadam se da su to oni ocvali, a da se friški budu održali!!!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 19:25
cvijeće ti je prekrasno. Thumbs%20Up
Bugenviliju možeš staviti unutra, ali u toplu prostoriju, tako da nema naglog klimatskog šoka pa ti listovi i cvjetići neće otpasti, a ako ti u toplom ostane i ako ima dosta svjetlosti, može ti cijelo vrijeme imati listiće i cvjetiće
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 17:36
A kaj da radim s njom????
U punom cvatu...
Ak je unesem, svo lišće i cvjetići će otpasti, ak je ostavim vani...bojim se da se ne "pofuri"!

današnje slike...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 17:27
Pusa svima!
Je, bez malog, ali pravog, pomoćnika, ne ide!!!
Sve oponaša kaj radim...kaj ja imam u ruci, mora i on...čak kad smo nedugo malali sobu, pa smo makivali ormare...ništ bez njega...morali smo mu dati da nosi s nama, inače je bil uvrijeđen...
Nadam se da bude i dalje tak marljiv, i svega se primil kak mamica!!! Wink
Počela sam unosit cveteke u kuću, al ...za sad ipak samo unosit...pa ko bu to pospremil, presortiral kaj sim, kaj tam, obrisal prašinu...???Wacko smile171
Odradila sam strategiju, al moram još...kak mi je mm "zabranil" stubište, prostor mi je usfalil...ma i bolje tak...lani je malo malo koju tresnul s košarom s drvima (ne namjerno, rekao je on)

...pa evo par slikica...
imam "svoju-svoju" monsteru, porasla u pet godina 5 mm, al imam i "svoju-free" monsteru, porasla u 3-4 mjeseca za pet listova, ali LISTOVA....

...evo je u društvu moje monstere-krasotice (opet druga priča)...

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 14:04

Lako tebi kad niš ne delaš sama, za sve imaš  "veeeejiku"  pomoć  Wink.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 21:19
kod tebe uvijek interesantno,zanimljivo.šareno,a malecki prava vrijednica na svoju mamu,pusica za njega,a mami sve pohvale za cvjećkicesmile79
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 21:08
došla vidjeti tvoju okolinu kad me iznenadile dvije njuškeLOLLOL baš su zanimljiveClap jesi vodila Lovreka da vidi životinje
kako je naraso L. pusa od tete Marismile78
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 18:56
lovro sve je za deset a kako kaže baka onaj mali pomagač nema premca
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 12:48
joooj,mene je strah!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 11:27

Drage moje ženice- pajdašice, neznate kak mi je drago kaj dojdete u moju temu....Heart

Danas slažem "ponudu za puni zimski aranžman "mojim cvetekima...nadam se da budu zadovoljne ponuđenim prostorom i da ih ne bum morala seliti malo -malo i "dodvoravati" njihovoj "prgavosti"...LOL

Joooj, jučer sam se suočila oči i oči s ovim VELIKIM DLAKAVCIMA...

Bilo je još i vukova.Wacko.. ris je vrebal sa drveta  Shocked, lukavih lisica....i...onda....ne...nisam se probudila...bili smo na Sajmu lova i ribolova!Tongue

Lovrek je užival gledajući sve te životinje!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.