Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lič (Gorski kotar)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lič (Gorski kotar)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 24>
Korisnik
Poruka
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 15:24
Prelijepo! Ti si naša  Ashleysmile73
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 21:44

Korijenko, Anaida- drago mi je da ste vjerne posjetiteljice

Baka - drago bi mi bilo da posjetiš Lič i etnografsku zbirku. Ako ti je prekomplicirano, čitaj idući post ..Wink

OTOK- mukinja nije oskoruša

Drug Mile - hvala na posjeti. U međuvremenu si možda i napravio pekmez od mukinja..

Tomice - koji kompliment sam dobila od tebe Hug

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 22:28

Dragi moji posjetitelji, za dva dana Etnografska zbirka otvara izložbu u Rijeci. Ponuđen nam je prostor u palači Garbas (Užarska ulica).

Dok su se u nedjelju forumaši odmarali od Ivanić grada ja sam rintala i sudjelovala u postavljanju izložbe... Confused Ne moram stavljati svoju sliku dok radim, jer znam da moje forumašice više zanima aktivnost predsjednika Etnografske udruge ...

...i muzikanta...Wink

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 22:30

Pozivnica za otvaranje izložbe...

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 22:30

Plakat

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 22:39

Možda se dobro ne vidi pa ću ponoviti što piše u donjem dijelu plakata ukoliko nekoga zanima.

Radionice u sklopu izložbe:

- 09.10. (nedjelja) - udruga ljubitelja Lokvarskih starina pokazuju svoj ručni rad
- 10.10. (ponedjeljak) - prezentacija jela i pića plodova gorja
- 11.10. (utorak) - izrada predmeta od gline (Ivana Žagar)
- 12.10. ( srijeda) - vezilje i keramičari iz OŠ iz Fužina
- 15.10. (subota) - udruga vunarica iz Mrkoplja pokazuje ručno filcanje vune

Baka, tebe i tvog supruga posebno pozivam da dođete na otvaranje ili neki drugi dan jer je vama dosta nezgodno doći u Lič. Ne znam još koji dan ću ja biti dežurna, no na otvaranju sam svakako.

Tko može neka svakako svrati. Nismo mogli donijeti sve predmete u Rijeku, no makar ćemo se sa jednim dijelom pokušati prezentirati.

Hug
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 22:44
Potrudit ćemo se. Ali ako ne samo javi kad si ti dežurna.Da spojimo izložbu i susret s tobom! 
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 06:01
Ne znan, pokušat ću doć.
Javi kad si va Ri.

Zato ti imaš tako dobru liniju - teci simo, teci tamo, a ja nedilju zela sl. dan, osin ča san neč posadila i skuhala obed.  LOL

puno pozz      smile219

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 06:31

Baka i Silvy- raspored je napravljen, napisat ću ovdje kad saznam (mislim da je vikend u pitanju)

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 07:39
Bravo Nataly,
Sada kada znamo i mjesto i vrijeme,ni ča čekati.
hvala ti na velikom trudu,(kod tebe svi delaju sve)
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 13:47

Belina, kao i svagdje ne delaju svi sve nego neki sve....

Zaboravila sam napisati još jednu važnu informaciju. S obzirom da su se forumašice zakačile za "mog" svirača, moram napomenuti da će sutra na otvorenju biti svirke Wink. E pa cure - dođite, smatrajte da sam vam uručila pozivnicu.
Bit će i poneki kolačić, medica.....

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 10:11

U četvrtak je otvorena izložba u Rijeci, a o kojoj sam pisala u prethodnim postovima. Stavit ću danas par fotografija sa otvorenja. Još uvijek ne znam kad ću biti dežurna (vjerovatno srijeu ili četvrtak popodne) jer su me stavili kao leteću zamjenu tj. po potrebi. Valjda za kaznu što sam tulumarila po Ivaniću dok su oni pakirali i pripremali eksponate za izložbu.Big%20smile

- posljednje pripreme prije otvaranja

- ovo je mali dio postave izložbe, žao mi je da nemam sliku iz druge prostorije koja mi je "ljepše" uređena. Tekstovi na panoima opisuju povijest Liča, o kojoj ću vam pisati u nekim od idućih postova

- na otvaranju su se prisutnima obratili: predsjednik Etnografske udruge Lič Dražen Starčević, etnolog Grga Frangeš iz konzervatorskog odjela, Željko Bistrović - pročelnik Konzervatorskog odjela Uprave za zaštitu kulturne baštine te zamjenik načelnika Općine Fužina Dalibor Fak.

- za glazbeni dio su se pobrinuli tamburaši "Zrinski" iz Liča. Moram ih pohvaliti jer su prolaznici zastajkivali, pjevušili i uputili im puno komplimenata. Tu večer dobili su ponudu da sviraju na jednom vjenčanju. Thumbs%20Up

Triša se najavila da ide danas na izložbu. Ovaj dan je uz izložbu rezerviran i za naše gošće iz Lokava koje će pokazivati ručni rad.

smile78

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 10:25

Zaboravila sam spomenuti jedan detalj vezan uz Lokve. Gospođa Mirjana Pleše već godinama radi Lokvarski kalendar koji je zasnovan na predviđanju vremena utemeljenom na starom narodnom običaju tzv. brojanica. Pretpostavljam da će i ona danas biti u Rijeci, pa Triša eto ti prilike da sa njom popričaš o tome kakvo nas vrijeme očekuje.

Ovo je link na jedan od priloga o tom kalendaru:

http://www.hrt.hr/index.php?id=137&tx_ttnews[tt_news]=60760&cHash=f275662542

Imam i ja taj kalendar ali mi nije pri ruci skener da vam pokažem kako to izgleda.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 10:55
Nataly, super prezentacija tvog kraja!
Žao mi je kaj mi nisi bliže!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 11:02
Nataly, uvijek me oduševiš!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 11:07
Bravo Nataly, svuda te ima.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 21:08
Prava si reporterka, i dobro je Otok rekla, svugdje te ima Clap
život je more
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 16:28
Za Nataly!
Uistinu zanimljivo!Clap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 11:46
smile55prekrasno, Lič je sretan da te ima!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 21:00
Originalno poslano od člana LOVRO LOVRO napisao:

Nataly, super prezentacija tvog kraja!
Žao mi je kaj mi nisi bliže!

Zar bi me zaposlila kao prezentera tvog kraja?Wink A i druženja uz kavu bi bila češća, naravno....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.