Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 125> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepo Anastazija. Ne bi čovjek rekao da je jesen
![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Divno, draga. Molim te daj mi reci kako ti PVC žardinejre izdržavaju zimu? Ili ih seliš u zatvoreno?
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Svima puno hvala ![]() gt, na koje točno misliš, nisam te skužila ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
one velike pored palme, maslina je u jednoj, ona sigurno ide na toplo
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
One, u kojima su biljke koje po zimi trebaju unutra, spremam, a maslina ostaje vani, ali zaštićena i na natkrivenoj terasi. Ima negdje slika od prošle zime na kojima se vidi maslina. |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Anastazija
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno draga, super su mi one stazice od cigle i između cvijeće!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I mene oduševili stazice, šljunak, dekoracija vrta je za 5, a cvijeće prekrasno, raznovrsno, interesantan je ovaj sedum, poseban
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
samo ovoliko
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uz sve ljepote u tvom raju ovo me je posebno oduševilo, kakva raskoš!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Misty ![]() Ovakva je bila jučer, polako se otvaraju i drugi cvjetovi, a i fino miriši. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nakon kiše plučnjak se čudesno oporavio, baš mu je pasala. ![]() Jesenske anemone ![]() Dunjarica ![]() Niti pelargonije se još nedaju, i one mi još imaju nekaj za reći ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovu paprat sam dobila od jedne žene iz Makarske. Ja u vrtu imam onu običnu šumsku paprat i ta nestane po zimi i u proljeće se ponovo pojavi. Jel možda netko zna kakva je ova? Meni se čini da bi mogla biti ona kućna koju bi morala spremiti unutra ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da mi je k tebi doći i uživo tvojim predivnim parkom proći
![]() Jednostavno rečeno: prekrasno, ukusno uređeno, doista jedan od rijetko krasnih vrtova
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovakva paprat kod nas može ostati i zimi vani, nije jako osjetljiva. E sad kod tebe, ne znam.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mislim da ta paprat mora u kucu da bi prezivela
![]() |
|
![]() |
|
Jel možda znaš dal treba u toplo ili kao pelargonije, jedino kaj mi je tamo dosta tamno, bojim se da će joj to naštetiti. |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Anastazija, tvoj vrt očarava...zanimljiva i vrlo dekorativna paprat, čuvaj ju...
|
|
![]() |
|
Da, ali kako? Bako i ja bi to stvarno voljela! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |