Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 152> |
Korisnik | ||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
draga mali kaktus, mislim da bi BB sama bolje to pojasnila, ali ne radi se o nikakvoj posebnoj vrsti, već je to zapravo uobičajena pojava da one cvatu dva puta, a zakaj to ćemo BB moliti da nam objasni
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Sara, lijepo si skockala svoj vrt i eto, bura ne škodi ljepoti tvg cvijeća. Drago mi je vidjeti da tritoma cvjeta i to još žuta! Ako želiš narančastu imam je ja pa ti je pošaljem.
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Tritoma koja cvate u listopadu,to BB ima neku posebnu vrstu ili se tritoma malo zabunila u vremenu?
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
vrt ti je sve ljepsi i ljepsi
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
hvala Dado, znaš da izuzetno cijenim tvoje mišljenje i savjete
![]() |
||
![]() |
||
|
baš krasna pjesmica, draga Andina...imaš zaista mnoštvo talenata...
nadam se da ćemo i tvoj rad i napredovanje moći pratiti od samog početka![]() |
||
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
Lijepo si sve to ti obavila :) jos neka se sve razraste i bit ce
![]() |
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Slažem se sa Antonijom i meni su oni favoriti.
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
uh šta se more zapjenilo, bome je dobro derala bura u senju!
sve ti je lijepo, ipak bi izdvojila stolisnik i čuvare. |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
|
da, iako sam devastirala obalu, vratila sam se živa...da sam znaš koliko kamenja ima u mojem vrtu!!! A sve je to MM doteglio s plaže!
Zamisli, devastirala sam i velebitske proplanke jer dovlačimo doma i stare potrgane grane neobična oblika s naših šetnji...luda ko kupus, dobro kažeš...ali, zar nismo slične?...zar nisi i ti ponekad iz Zaostroga doma nosila vreće pune oblutaka?...ako nije tajna, kakvu si ideju dobila?
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Hej Sara, oduševila me slika bure s tvog prozora, često i samo slikam buru u Bakarcu, rodnom mjestu mojih roditelja, a cvijeće ti je predivno, a naravno imaš isti problem kao i ja u Skradniku, kad god odem mislim si kako je baš sada tamo ovo ili ono procvalo.
No zato je veće iznenađenje kad dođeš i nađeš sve u cvatu.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Eto, Saro, Sarice
pregledah sve tvoje stranice od prve do zadnje sličice. (Koji sam pjesnik postala!) Nisam čitala sve postove, ali se slažem sa svima onima koji su hvalili tvojih ruku djelo. Doista je zanimljivo kako se cvjetnjak razvija od početka, kako se oplemenjuje novim biljčicama i poprima sve ljepši i ljepši izgled. Vjerujem da doista uživaš u tom malom raju! Ni zagrebački balkoni nisu ti ništa manje lijepi. Imaš biljaka za koje nisam imala pojma da postoje. Držim palčeve da ti i dalje sve bude tako lijepo, uredno, mirisno... |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Svaki put iznenadiš s nečim novim
![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
ugodno je svratiti u tvoj senjski vrt, a ima i lijepih biljaka koje se odlično drže
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
divno
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
oho vratila si se živa
![]() ![]() ![]() hahahhahahaha luda si ka kupus
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
čuvari još nisu dobili crvene plašteve:
![]() gazanijama očito odgovara ovo vrijeme jer cvatu ljepše i bogatije nego usred ljeta:
![]() ![]() i na kraju, pogled na more uzburkano senjskom burom iz našeg dvorišta:
![]() |
||
![]() |
||
|
ovaj varjegirani sedum ima prelijepe bijele cvjetove:
![]() stolisnik by BB:
![]() lila slatkice:
![]() buhač mi je lijep i bez cvjetova:
![]() tritome cvatu u listopadu? Vjerovali ili ne, da...evo ovih ljepotica kupljenih kod BB, prepostavljam da će biti žute kada procvatu nakon našeg odlaska:
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
nakon prve cvatnje, gauru sam porezala pa me počastila idrugim krugom cvjetanja:
![]() ove visoke gailardije poklonila mi je naša Kontesaa, tek sada su pravo živnuli:
![]() svojim nježnim bijelim cvjetićima, čubar je neodoljiv:
![]() nađe se još pokoja delosperma, one izuzetno dobro reagiraju na trganje ocvalih cvjetova i tada neprestano cvatu:
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |