Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 165> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovdje se nema što novo reći, samo tisućiti puta pohvaliti sve što raste u tvom vrtu-bravo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koje predivno plavetniloooooooo
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ja ne vidim sve lijepe slikice na ovoj stranici
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Di si Bromi, jesi oženila sina ili sam ja nešto pobrkala?
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo ,ljepše, prekrasno plavetnilo!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Skoro sam pala na koljena kad sam vidjela kolike i kakve plavo-ljubičaste krasotice imaš!! Kada sam njih vidjela, zaboravila sam sve hibiće i močvarce, ma zaboravila sam svo i tvoje ali i moje cvijeće!! Sve sam zaboravila a sada idem od prve stranice, da se nauživam plavetnila, pa toliko plavetnila nema ni u cijelom Jadranskom moru!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
za plavo-lila biljke
![]() Pohvala i za vrt Lili68
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Draga moja freeland44 drago mi je da ti se sviđa moje cvijeće ali molim te da ne stavljaš te neugodne konotacije jer bi se mogla uvrijedit gospođa Bojčić koja je divna žena i potpora gospodinu Denisu isto tako to je uvreda meni jer je moj suprug nažalost preminuo. Što se tiče biljaka kupim ih gdje naiđem na nešto posebno ja ili moje prijateljice kojima se i ovom prilikom zahvaljujem. Na forumu je bilo u nekoliko navrata objavljeno da se prodaju sadnice vigne, tibuchine, hibiskusa..a vjerujem da to svi dobro znaju gdje ih se može nabavit....srdačan pozdrav bromelija |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bromelija draga
Jesi li dobro ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo sad ih opet vidim
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Stalno se vraćam gledati tvoje leptiriće!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Bromi, krasno je kod tebe!
Ne znam što bih izdvojila, neko cvijeće prvi put vidim- i odmah ide u zabilješke...
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Evo Bromi, dovukla sam se do tvoje zadnje stranice, od prve do posljednje bez daha!! Oči jedva imam otvorene, ubila me je čarolija tvojih boja, iako sam i sada dvaput gledala samo biljke plavog cvijeta!! Opet!!
Moram reči da u životu nisam vidjela toliko vrsta hibiskusa, ali da velim mm da bih voljela neki, vjerojatno bi i dobila ali nažalost ni jedan nije plavi-lila- ljubičasti!! A sada me drži za nabavu samo to!! Zato ću se ubiti ako veliš da si biljčice, durantu, vanilu, vignu, leptiriće, twediu i tibuchinu nabavila u Ludbregu, jer ove godine nisam bila, Ali zato sljedeće godine ne propuštam sajam u Ludbregu!! Ako nisu nabavljene u Ludbregu, lijepo te molim , kaži gdje si ih kupila i u koje godišnje doba, da ih znam u pravo vrijeme tražiti na pravim mjestima. Hvala ti na prekrasnim slikama tvog malog bilogorskog vrta, kojem, usput budi rečeno, pod hitno moraš promjeniti naziv!! A i nick Bromelija bi trebalo promjeniti, kraljica hibića !! Evo, Bromi, u znak izvinjenja brišem onu nespretnu pohvalu!!! ![]() Ajme, još ne mogu doći k sebi od svih pregledanih stranica!! Pred očima mi titraju ogromni cvijetovi tvojih brojnih hibića!!! Za tvoje prekrasne slike bilo bi lijepo da ti barem platimo račune za vodu!! Mislim da ni jedan smajlić nije potreban, vidi se koliko sam očarana tvojim vrtom!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme divote! Morat ću se još jednom vratiti da pogledam i popamtim svo ovo divno cvijeće.
![]() Krenuo mi je i tvoj solanum jasminodes, posadila sam ga ispod prozora i jedva čekam cvjetove, samo da je bile boje, znaš da volim bilu boju ![]() ![]() Pozdrav tebi draga moja i vidimo se kad bude snijeg padao ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sve najbolje mladencima
![]() Tebi lijep pozdrav od mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
bromi fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
obožavam plavo cvijeće a kod tebe ga stvarno ima, naravno i sve ostalo je predivno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Draga moja Otok sin je sretno oženjen i evo mene opet sa vama. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Muž me pita zašto zdihavam???
Jojjjj, pa od ljepote!!!! Ima koja biljka koja tebe neće???? Ovo su sami reprezentativci!!!! Naklon do poda! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Leptiriće sam ti već pohvalila, ali moram opet, mada ni tibuchinu i vigna ne zaostaju po ljepoti! Vignu vidim prvi put, osim što je lijepa i vrlo je neobična!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |