Moj posjet Krku |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Korijenko, sve pohvale i samo tako nastavi i dalje, a Miri K hvala na slikicama.
Super ste. ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
I ja kažem. Hvala vam za prekrasne slike s otoka Krka. Vidjeti našu Korijenko u tolikim nošnjama i njene folkloraše stvarno je lijepo, a uživo zasigurno doživljaj za pamćenje. To najbolje potvrđuje brojno gledateljstvo, a tek ona mladost u prvom redu... malci su preslatki, možda i među njima ima budućih plesača. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
korijenko je lijepa i u moslavačko-posavskoj nošnji
![]() ![]() Silvy predivne slike Omišlja ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jako mi se dopada i ovo drugo lice naše drage Korjenko, 20 godina plesa folklora, svaka ti čast i valiko hvala Miri na prekrasnim slikama, zbilja je trebalo na to skrenuti pažnju!! Samo mi je žao kaj niste imale vremena i malo pročaskati, ali nadoknadit ćete vi to, mile moje!! Velika pusa i pozdrav
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ooo pa mi ćemo prošetati izgleda cijelim lijepim otokom
![]() ![]() ![]() A Korjenko.... pa MiraK je prava fotoreporterka! Kako ste lipi u tim nošnjama
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasno Korjenčice, lijepo ti to ide..
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slike Omišlja su me oduševile, samo tako napred.
Ima još predivnih mjesta na Otoku Krku, pa je baš lijepo da ih ovdje objedinjujemo, tema je za čistu peticu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Korijenko, još sam se ja čudila kako to da je vaša nošnja slična našoj nošnji.
![]() Kako sam ja iz Posavine, a u mojoj ulici žena radi takve nošnje, nije mi strana ta tematika, a i plesala sam folklor i nastupala od vrtića pa do srednje škole samo, nažalost. Koji ti je najdraži ples (Posavski)? ![]() edit-krasne slike Krka, mog omiljenog otoka koji sam pohodila 17 godina! edit 2- nije mjesto, al eto samo za Korjenku, da vidi kako izgledaju tri vrste (4, ak računam i mušku) Posavske nošnje, tj. kak se to kod nas nosi. Prsluk je obavezan, struke oko vrata također, a ova najbogatija zove se zelenina. Na glavi je halbica. ![]() ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Krasno Silvy,
došetaj do mene pa da nam se ljubimci druže.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživam u slikicama...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala Belina i Anaida.
Bit će još sličica, samo moram slikati po danu jer mi je crkao blic na digiću. Pozdrav cure! ![]() |
|
![]() |
|
Jedna popodnevna kraća šetnja sa kućnim ljubimcem
šetnicom prema Omišaljskoj kuli na putu prođem pored masline predivan pogled na hotel i Omišaljski zaljev Kolo - vidikovac sa kojeg se pruža predivan pogled pogled na stari, zapušteni hotel Učku sa šetnicama od ručno isklesanog kamena koje se prostiru oko hotela koji ima svoju pješčanu plažu; veliku terasu na kojoj su se nekad davno (početkom XX st.) skupljali aristokrati iz Austrije i Mađarske "Nad Omišalj kad padne noć......." |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Silvy lijepo ste se prošetali a i s nama ljepotu podijelili!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Ako se prošećem starom jezgrom do vidikovca to izgleda ovako:
sa Dubca - Omišaljske kule uputim se uskim kalama kružni tok, naravno za pješake stančić gore, a pod votlun pravi raj za odmor uske kale gdje se nađe mjesta i za trs ili oleander idemo prema vidikovcu jednom od mnogih kala meni najljepši dio - smješten na strmoj stijeni od drveća jestivih plodova tu je koprivić i murva (u daljini ispod volte) moja Loly me dobro čuva, čak je zaustavila i prolaznika pogled sa vdikovca sa strmih zidina na marinu i plažu Pesja, sa koje se pruža pogled na cijeli Omišaljski zaljev riva gdje je papa Ivan Pavao II katamaranom isplovio za Rijeku za sada ćemo se malo odmoriti na klupi i uživati u pogledu. |
|
![]() |
|
Hvala na posjeti anaida i toni.
pozdrav svima ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kakva lepota mozak da ti stane...uzivala sam
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
MiraK opasno se približavaš Triši po svojim " lutanjima" , vas dvije ste najposvuduše ovog foruma. Ovo nije u negativnom kontekstu samo da znate, želim reći da vas ima svugdje, što je meni super.
![]() ![]() A naša Korjenko...pa nije ni čudo da ima onako dobru liniju kada dvadeset godina igra folklor.Slike su super, a po mom mišljnenju tebi ljepše stoji ona splitska obleka, nekako si mi profinjena i elegantna u njoj.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |