Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 104> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepa reportaža ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Već znamo da Konte bježi od lopate i motike, sad joj je i fotić postao pretežak pa ima i fotoreporterku
![]() Krasne slike Sara. Lijepo je na bregima i u Kontinom vrtu. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kakva divna priča o bregu naše Kontee!
Bela je divna!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
sunčeko nam je palo iza zagorskih brežuljaka:
![]() predivan i zabavan dan je, nažalost, za nas završio i gazdarica nas je sprašila doma...već joj je bio pun kufer:
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo cvijeća:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ima Konte i zaljevače, čak dvije:
![]() ima i nini paradajzića, uhvatila sam Lelu u mašćenju brkova:
![]() ostali su samo zeleni:
![]() |
|
![]() |
|
odmah sam krenula u štalu provjeriti jel jadna ženica ima sredstva za rad:
![]() pa smo si malo pozirali, MM kao grablja:
![]() a Lela kao čisti iverke i drvenu koru od cijepanja drva:
![]() upoznali smo Kontinu susjedu, pravu domaću, autohtonu Zagorku koja ima vrt pokraj Kontinog grunta (obratite pažnju na Belu kako pažljivo sluša priču o pasternaku):
![]() to je gđa.Zdenka koja nam je udijelila predivnog povrća i donijela odličnu bučnicu:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
svaka prava zagorska hiža ima pred štalom hrpicu dreva za zimu:
![]() da ne bi slučajno sfalilo, pobrinula se Bela, gdje god je vidla kakvu granu ili komad drveta odmah je donijela:
![]() ![]() opasni mačak čuve Kontine čuvare u još nedovršenom kamenjaru:
![]() vražji maček, stvarno je opasan, čak je i gazdaricu zgrebel:
![]() sve je spremno kak se šika:
![]() |
|
![]() |
|
Ljudi dragi, sigurno ste i vi svi primijetili da ova naša Kontesaa stalno nekaj kemija po tom svojem vrtu...pa ideja jedna, pa onda opet druga, pa plan jedan, pa ne, ne... taj nije dobar, pa bum to ipak ovak napravila...pa onda stalno nekaj cendra da niš ne stigne, pa je onda ružno vrijeme, pa onda opet nema ideje...pa onda ima ideje...pa nema fotić, pa ima fotić, ali je zaboravila slikati...i mislim si ja, možda žena nema ni alata...motike, štihače, lopate...čovjek nikad ne zna...ma, idem ja to pogledati kaj se to događa u mojem Zagorju, da nije možda vražja Ličanka nekakvu novu bunu pripremila, takionak svi veliju da je coprnica...hahaha, naravno da se šalim, radnja je potpuno izmišljena, nema veze sa stvarnim osobama i događajima, jedino je pravo ime, tj.nick i naravno, zagorski bregi:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nestrpljivo sam očekivala vidjeti tvoje predivnu zbirku čuvara u novom stanu
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome su ti bregi za pet.
Nisi tamo svaki dan, sušno ljeto a sve izgleda svježe, šareno, rascvjetano!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lovrek, morala sam ju seliti kada nam je bager po dvorištu ordinirao pa se malo mrgodila, ali sad bum ja nju vratila na mjesto i nadam se da bude sve ok, bum te izvještavala
![]() drago mi je da se stolisnici osjećaju ko doma kod tebe ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A kad te svi nekaj pitaju, bum i ja!
Jel se drži magnolija il se osušila? Jedino me za sad obradovala Jagoda! Stolisnici su se već udomaćili, hvala ti! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eto tako ti je to kad se žurim pa krivo pročitam i tebe Kamilice i Franjicu
![]() Franjek bome ne znam kad se srčeka presađuju...valjda mogu i sad ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Rekoh da je tvoj manji, kraći ili niži. Sve u svemu važan je rezultat.
![]() |
|
![]() |
|
Franjek..uzmeš lopaticu i iskopaš ih
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |