jedan friški vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 27> |
Korisnik | |
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo noćnih slika, ali ajme ne snalazim se s photobucketom još, a imageshack mi nešto ne štima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Predivan zi je vrtić Maestral,ruže su stvarno preljepe.
|
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za stare slicice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje,
evo samo se javljam na žalost bez slika. Kompjuter mi je već duže u kvaru, laptop prebukiran i ne može primiti slike, tako da mi je žao što s vama nisam još uspjela podijeliti preostale slike. Nadam se da ću uskoro...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja se nadam
![]() |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us Evo napokon su se riješili svi problemi s kompićem, pa ću ukratko podijeliti sa vama nekoliko slika iz prošle sezone, dugo su čekale |
|
![]() |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us Jutro je ljeti najljepši dio dana, bar za mene |
|
![]() |
|
Plavog slaka na gornjoj slici iskopao je nažalost naš ljubimac, prije nego se razvio
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us Ovo stvorenje je bilo toliko veliko da su ga djeca slikalaUploaded with ImageShack.us A ovo se naš ljubimac sklonio od sunca
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sada je valjda kompić dobro pa ćemo moći uživati u novim slikicama
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Cvijeće na gredicama se lijepo raširilo, a slika s prkosima je divna. A što je ono crno na drugoj slici odozdo? Je li to crv, jer ne vidim baš najbolje. Jedan se takav u mom vrtiću tako udebljao, sredio mi moje ljepotice, pa kad vidim nešto slično.... uf, uf
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Matko ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
da li se ja varam ili je ta spodoba veća od 10 cm
|
|
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Jao kolka gusenica ili sta li je...
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
prelijepe ruže imaš, a kombinacija sa festusama je prekrasna!!! Odavno ti nisam bila u vrtu, ali ću to ljeti nadoknaditi!!! A do tada će biti i novih sličicama!!! Ona velika gusjenica, sječam se toga iz djetinjstva, bilo ih je jako, jako puno i svih mogučih boja!! I veličine preko 10cm, djetetu ogromni!!Nazivali smo ih strup-ovi!!!! I strašno sam ih se bojala jer su govorili da ih nebi djeca dirala, da su otrovne!! Ali s prevelikom upotrebom pesticida, sve smo uništili!! A vjerujem da i od ovih velikih gusjenica nastaju predivni leptiri!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lucy, Matko, Olja, Free, da onaj čudni posjetitelj je bio duži od 10 cm, inače ga nikad dotada nisam vidjela u vrtu, a djeca su napravila cijelu seriju njegovih fotografija (kao crtić). Štete nije bilo, al prebacili smo ga preko zida za svaki slučaj...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |