Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anastazijin_   zeleni raj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anastazijin_ zeleni raj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 125>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2011 u 10:45
orhideje smile227
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 22:31
prekrasne orhideje
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 22:29
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Ostavila si me bez teksta...prekrasnoClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 22:25

Lantana drago mi je da si preživjela najezdu zvanu 051 i da još imaš snage šetati po mom vrtu  smile78.

natalija, ovaj veliki kamenjar je napravljen ovog proljeća. Sve biljke u njemu su trajnice koje bi trebale bez problema prezimiti (neke imam već godinama) osim tradescantie zebrine. Ona je probno posađena vani - očekujem da će se nadzemni dio smrznuti, ali da će na proljeće ponovno iz korijena potjerati.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 22:10
anastazija, vrt ti je predivan, a kamenjar i kamenjarke fantazija
ostaju li i prezimljavaju li sve te biljke u njemu?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 22:05
Kad ulazim u nečiji vrt obično imam asocijaciju na neki cvijet, kod tebe mi je to ova ogromna i prekrasna erica Clap
U kamenjaru prave jesenje boje, predivno. Pelargonija meni zimi ostaje vani i uvijek joj ovako potamne listovi i tada mi je najljepša.
život je more
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 21:59

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 12:30
svidja mi se jesen u tvom vrtu ,dalije su predivne,moje je unistio mraz a bas steta jer kao i sto ti kazes-vise su cvjetale sad nego ljeti-...azaleje bas volim ali nikako da kupim ,bas zbog prevelike hladnoce.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 09:56

Cure, drago mi je da ste svratile  Smile.
Azaleje nisam nikada sa ničim štitila po zimi. Vidjela si na kakvom su položaju, kuća ih malo štiti sa S-SZ, a sa druge strane veliki cedar. Pretpostavljam da im je to dovoljno, ipak nisu skroz na otvorenom.

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 09:18
jako lijepo, elegantno...kamenjar odlično napredujeClap
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 05:34
Kod tebe iznenađenja i ljeti i zimi. Još nikada nisam vidjela tako neobičnu boju pelargonije.
Bdw, negdje si napisala da je tvoje azoleja ona obična kupljena u teglici i poslije cvjetanja presađena. Da li si ti nju štitila zimi?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 16:45
Draga Anastazija i ja ti došla u jesenju posjetu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 22:47
Divno Thumbs%20Up
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 19:35
Predivan ti je kamenjar obojen u jesenje boje...oduševljava runolist i onaj šarenkasti sedum...
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 19:20
Kamenjar ti je dobio prekrasnu bojuClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 19:09
Prekrasno Anastazija. I nekako prirodno, kao da je samo naraslo baš na tim mjestima. Thumbs%20Up
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 18:48

Iako je sa ljetom gotovo, tješi ma da nije sva cvatnja prošla. Moje erice se već naveliko spremaju na cvatnju  Smile.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 18:46

Jesenska boja pelargonije

i azaleje

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 18:45

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 18:44

Jesenske boje u mom kamenjaru

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.