Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 125> |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe iznenađenja i ljeti i zimi. Još nikada nisam vidjela tako neobičnu boju pelargonije.
Bdw, negdje si napisala da je tvoje azoleja ona obična kupljena u teglici i poslije cvjetanja presađena. Da li si ti nju štitila zimi? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jako lijepo, elegantno...kamenjar odlično napreduje
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Cure, drago mi je da ste svratile ![]() Azaleje nisam nikada sa ničim štitila po zimi. Vidjela si na kakvom su položaju, kuća ih malo štiti sa S-SZ, a sa druge strane veliki cedar. Pretpostavljam da im je to dovoljno, ipak nisu skroz na otvorenom. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svidja mi se jesen u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kad ulazim u nečiji vrt obično imam asocijaciju na neki cvijet, kod tebe mi je to ova ogromna i prekrasna erica
![]() U kamenjaru prave jesenje boje, predivno. Pelargonija meni zimi ostaje vani i uvijek joj ovako potamne listovi i tada mi je najljepša. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
anastazija, vrt ti je predivan, a kamenjar i kamenjarke fantazija
ostaju li i prezimljavaju li sve te biljke u njemu? |
|
![]() |
|
Lantana drago mi je da si preživjela najezdu zvanu 051 i da još imaš snage šetati po mom vrtu ![]() natalija, ovaj veliki kamenjar je napravljen ovog proljeća. Sve biljke u njemu su trajnice koje bi trebale bez problema prezimiti (neke imam već godinama) osim tradescantie zebrine. Ona je probno posađena vani - očekujem da će se nadzemni dio smrznuti, ali da će na proljeće ponovno iz korijena potjerati. |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasne orhideje
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
orhideje
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Trio orhideja je baš zgodan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Draga Anaida, nije trio, pet ih je na slici ![]() Drago mi je da te vidim tu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divne su
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Krasan ti je vrt u jesen a orhideje su
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Još sam se jednom divila tražeći cytisusa u tvojem vrtu......joj, kak je sve skladno...ma prelijepo...
Cytisus ti je tak ooooogroman...i moj bude, kaj ne??? ![]() A kaj mu to"raste pod nogama"??? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Malo je reći da sam oduševljena
![]() ![]() Prekrasan vrt, predivne biljke! Svaka čast. Uživala sam od prve do zadnje stranice ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama! Lovro, "pod nogama" su mu azaleje. |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Baš mi je drago da sam opet kod tebe
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kod tebe svratim često,nahranim dušu i idem dalje..sve ti je lijepo,al meni posebno milo i drago je na 29 stranici....kad budeš mogla ajd molim te poslikaj ih (čuvarkuće) da vidim kako sad izgledaju
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |