Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
bromlija kod tebe je prelijepo i rascvjetano kao i uvijek, dođe mi da ti pošaljem ova moja 2 hibija - da se više ne pate kod mene
![]() mladencima želim sreću u budućem zajedničkom životu, a i budućoj baki i budućim roditeljima čestitam od srca |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Sram me bilo što sam uopće posumnjala
![]() Jel se to meni čini ili je black dragonu cvijet velik ko leteći tanjur?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje hvala na posjeti....
![]() Anaida ruselije ove u manjim teglicama što su zakorijenjenje u proljeće uglavnom prezime na prozorskoj dasci i cijelo vrijeme cvijetaju dok one velike nestanu pa budu u šupici ali blizu prozora da imaju dovoljno svijetlosti i njih naravno zaljevam sa manje vode....mada sam primjetila da im više šteti nedostatak vlage ....naravno da nesmiju niti plivati u vodi... Horti od kada sam se inficirala sa hibijima imam manje volje za slikanje ostalih cvijetića ali sad kad ljubičice cvijetaju privuku ipak moju pažnju. |
|
![]() |
|
Milice napravila je sjeme i ima ga puno samo nije još dozrelilo a sad niti neznam dali bude.....čim bude kakva promijena budem vas izvijestila
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cestitke mladencima
![]() a tvoji hibiju su predivni ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tnx Bromi
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Da li je vigna carakala napravila sjeme? Ako ima sjeme , bilo bi lijepo da staviš sliku.
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još jednom zahvaljujem na čestitkama
![]() a misty moja nisam ti ja mlada horti je stvarno je ogroman najviše cvijeta, a i cvijet najduže traje to je moj najdraži hibiskus..i da nisam zaboravila samo nikako nestižem ![]() evo malo današnjih rascvijetalih hibija ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stvarno je tesko izdvojiti koji je hibi najlepsi
![]() |
|
![]() |
|
natalija hvala
![]() danas je procvijetao Cro skay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mlada difenbahija ![]() ljubičice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cijelo ljeto cvijeta pandorea i mandevila ![]() kao i ruselije ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Prekrasni hibiji, black dragon je
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A ruselije? Gdje ti one prezime?
Bromek, uživam u pogledu na tvoje prozorke ljepotane!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga Bromi i ja od srca čestitam mladom paru i mladoj (uskoro) bakici!
Ja za sada imam samo vrtne hibiće, ali oni nisu ni do koljena ovim kućnim! Jednostavno su čarobni, a tvoji su najljepši koje sam vidjela!
![]() ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni koja nemam hibije svi su famozni ali ovaj Cro skay je nešto posebno. Bravo za svo tvoje kućno bilje, buduća bakice |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Bromi hibići su stvarno prelijepi i teško je izdvojiti bilo kojeg da se ne uvrijedi koji drugi
![]() vidim da ti je mandevila puna cvijeta pa sad pitanjce....da li ti je na malo hladnijem mjestu ili u grijanoj sobi? naime...moja je skroz odbacila listove pa me zanima u čemu je caka ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
JOj koja divota,prekrasni hibići.
Mladencima sretno. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
hejj draga moja
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako su ti lijepe prozorske daske
![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |