dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala moon na posjeti,dobro je kako je suša ove godine,ipak sam nešto sačuvala
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Imaš i moj glas za burgmansije |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hvala drage moje,i mene su očarale jer su ove godine cvale pravo,a nabavila sam prošle godine male reznice
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepe su ti u svim bojama!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
da se i ja napokon javnem sa par slikica jer mi je koliko toliko proradila veza i ako baš i nema šta da se vidi,prvo begonije koje je mraz uništio i naravno da sam ih posjekla i lukovice povadila
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
black ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
Prekrasno ! Prekrasno !
![]() ![]() ![]() |
|
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa ruža na jesenskoj pozadini
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
i
![]() Uploaded with ImageShack.usciklama koja je bila skroz suha jer je cvjetala u junu ponovo je krenula i odlučila da procvjeta i prkosi mrazu |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
naravno MM je bio vrijedan i ponovio vrt sa novim stolom i klupama ,odavno je obečao da će mi to napraviti i napokon je i uradio
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
Black i Lantana hvala na posjeti,nadam se da ću sada i ja moči posjetiti vaše vrtove
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
dugo nisam bila kod tebe ali me uvijek iznova oduševe tvoje begonije tako ti dobro uspijevaju , pohvale tm
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
cvijeće i okolina su ti prekrasni, vidi se da je tu uloženo jako, jako puno ljubavi - samo tako i dalje
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i mene odusevljavaju tvoje begonije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |