moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678> |
Korisnik | |
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dogovoreno ![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
a gdje sadiš cvijeće?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
cvijeća imam po balkonima, oko okućnice. dogodine stavljam slike cvijeća. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
ej draga! ogladnila sam gledajuć slike. sve izgleda tako lijepo i zdravo. svaka cast! :)
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Pozdrav lorice..eto ja prvi put kod tebe i zadivljena sam kolko povrća imaš
![]() ![]() ![]() P.S.Sve najbolje Ti želim u Novoj godini ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lorica, želim ti da i ove godine imaš tako bogat vrt. Ti si stvarno bogata žena. Svo ti je povrće lijepo, a zemlja u vrtu izgleda da je kvalitetna. Zavidim ti na mrkvi kad vidim kak je zdrava, moju napada mrkvina muha, a sve sam već probala. Sijanje s lukom, ograđivanje flisom i niš mi ne pomaže. A kemiju neću.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasno je sve, raj za dušu i oči, to su stv arno vrijedne ruke svaka čast sve je prelijepo i domače
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Ja bila tu pregledala sve i mogu samo reći svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Nema niša ljepše od toga da prošetaš u svoj povrtnjak i nabereš svojih ruku djelo, nije lako ali na kraju se isplati
![]() Tvoje povrtnjak je prekrasan. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
oduševljena sam.baš si vrijedna.ja bih rado malo sjemena od tvojih tikvi.ja imam nekakve s malo dužim vratovima i jako su zelene.ako želiš možemo se mjenjati
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
predivan ti je vrt, sa zadovoljstvom sam svaku stranicu obisao i moram ti priznati da sam dobio jos veci elan kada vidim to sve skupa kod tebe, ti uzivas i u zimnicama iz svog vrta, svaka cast
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lorica sigurno rinta po vrtu kad je niš nema
|
|
|
|
![]() |
|
rintam ja po vinogradu još uvijek
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja navratila
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kak ti rabarbara već cvate! Moja tek tjera listove, ali možda zato jer sam je presađivala. Nije mi draga jer ima zelene stapke, a ne crvene. Kak ti je povrtnjak, jesi sve posijala/posadila?
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |