Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2011 u 11:41
ma bravo za zimnicu,a jesenje boje su
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2011 u 17:18
...opet ja....jel cvao onaj hibić sa identifikacije???
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2011 u 17:26
Jel bilo kod tebe puno oraha? Kod mene niti za kilu ociscenih, neznam zasto?
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 10:43
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

ma bravo za zimnicu,a jesenje boje su
gio mi je baš pročitala misli! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 11:17
Monstera Hug
Lovro taj divlji grm se kod nas zove "kozja pica" Embarrassed
Anastazija nema gladi za ljude koji hoće radit , imaš pravo nestajemo puno je posla dok sve dovedemo u red kako bi mi htjeli smile78
dijana7566 Hug
gioiaa Hug
Lovro onaj hibić imao par sitnih cvjetića nisam bila sigurna dali ga smijem posaditi u zemlju da mi ne smrzne pa sam ga ostavila u saksiji i s njim u podrum i mogu ti reći da zasad dobro izgleda moram ga baš uslikat pa ću na proljeće s njih u zemlju smile127
Lorica10 i kod mene oraha malo ja mislim da je to zbog suše a i onih paklenih temperatura puno ih je pocrnilo u ljusci izgledaju kao pečeni list skoro sav otpao a oni još na granama Question
Misty-da Hug

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 15:17
Zimnica jako lijepo izgleda...ja uvijek patim za tim što ne radim zimnicu, ali probala sam nekoliko puta pa se ne isplati...dok kupim svo povrće, sve sastojke, a i problem je mjesta za spremanje...i onda ispadne da mogu sve kupiti u bilo koje doba godine...znam da to nije to, ali i povrće koje bi spremila je isto kupovno pa ga dodje na isto...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 20:05
potpuno se slažem s tobom ako kupiš ne isplati se ja samo pravim ono što imam svoje voće i povrće
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 09:39
ovdje je netko bio jaaako vrijedan! bravo!
jesenje boje stoje jako lijepo tvom vrtu i cvijeću!Clap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 13:51
Noice opet ste bili vrijedni!
A zimnica kasno izgleda..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 17:23
Svaka čast nona,posla uvijek ima i vrijedna sismile141Jesenje boje su predivne i dragocjene smile159 a cvijeće ti  je i u jesen predivnoClap..čestitke za 33. godišnjicu braka.Istina da kasnim al za ljepe želje nikad nije kasno.Želim vam još puno ljubavi,sreće i cvijeća u životu Hug
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 12:39
hvala vam cure drage što po ovom maglovitom vremenu šetate mojim vrtom smile79 jutros me bebolina obradovalacrvenim i roza alstromeriama koje su posađene vani u zemlju i sa dva slatka mala
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 13:19
A ja došla u ovaj predivni sunčani dan i  baš me briga za tvoje cvijeće, radove, zimnicu.... Hoću Enrikovu sliku. Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 13:22
sad ih imam ukupno pet smile213bebi smile78
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 13:25
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

hvala vam cure drage što po ovom maglovitom vremenu šetate mojim vrtom smile79 jutros me bebolina obradovalacrvenim i roza alstromeriama koje su posađene vani u zemlju i sa dva slatka mala

Nona,baš te ljepo obradovalaClapAdeniumi su krasniWink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 14:19
tomica samo za tebe Enrico u Makarskoj u 9 mjesecu na svadbi svog ujaka a 21 om očekujemo Enricovog brata

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 14:21
smile55 za Enrica
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 15:53
2201tea smile78
nađe se kod mene još koji cvjetak

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 16:59
ClapClapClapClapClap preljepo
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 17:12
lijepo da si nam pokazala šta se kod vas radiClapBig%20smile
zimnica uredno posložena, a cvijeće još cvate vanismile57
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 17:17
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

tomica samo za tebe Enrico u Makarskoj u 9 mjesecu na svadbi svog ujaka a 21 om očekujemo Enricovog brata
Nek' je sa srećomClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.