enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 221> |
Korisnik | |
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uljepšala si mi dan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme, kad ovako stignem nakon duljeg vremena ne znam što bih prije komentirala.
Vrt,cvijeće prekrasni... lijepo i kad ih jesen oboji toplim žutim i narandžastim tonovima... Traktor i radovi.... svaka čast.Kad tome dodam slike zimnice... pravi ste skrbni domaćini... ![]() Maleni je sladak a znači "ponovit" će se još jedan
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Bila sam u kratkoj šetnji kod tebe, uživala u slikama krasnog krumpirka i kučne sreće za koju nisam ni znala da cvate, ali nikad je nisam ni imala!! Jako mi se dopadaju tegle od terakote što si kupila!!! A zimnica - jako krasno izgleda!! Veliki pozdrav ti šaljem!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
drage moje cure drago mi je da ste ponekad kod mene da međusobno dijelimo lijepe i manje lijepe vijesti i da zajedno uživamo u našem cvijeću
![]() danas sam vam uslikala par novih slikica prvo ruselije ![]() bijela i crveno nadam se da ću ih uspjeti održati preko zime ![]() kako moji dečki još grade ogradu do susjeda ja sam jučer isto bila vrijedna osim ručka za nas 6 ogrnula sam ruže i neke trajnice humusom u preštijala novi dio kraj ograde na koji sam posadila roza i ljubičasti ljetni jorgovan još u nastavku planiram i bijeli samo tu imamo jednu lozu koju mm misli prenijeti na drugo mjesto pa on mora malo prićekati a ispod sam prenijela bergenije ![]() buduči je bilo puno grana za orezati sve sam ih posadila u klijalište nek se nađe mladih ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Nona kod tebe uvijek nešto novo! Ruselije su ti jako lijepe, zdrave i bujne, zato nema razloga da ne prežive zimu.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ništa nije za bacati,jel da nona
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
lj.jorgovan je divna biljka,brzo raste,predivno cvjeta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prijavljujem se , ako bude bila, reznica roza ljetnoj jorgovana. Hvala!
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
tikvić imam ih tek od nedavno i već sam im tri mjesta promjenila sad ovdje ostaju , čitala sam naše znalce da im treba dosta svjetla
2201tea potpuno se slažem , inače sam uvijek sve pelcala za dijelit a otkad sam na forumu još i više gioiaa da baš je lijep imam tri boje , najljepši mi je tamno ljubičasti , nastojim ih formirati kao stablašice milica 7 imam roza jedan viška sa korjenom , piši adresu svima vama ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Ti kao da imaš motor u g..... Svaka čast.
Dok dočekam svoju unučad Enrikova slika stoji na zaslonu, med je medeni. Djeca su stvarno ukras svijeta. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
nona evo i mene u šetnji dali se ljetni jorgovan primi ako samo vako popikaš ili ih još i pokriješ sa najlonom
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ja sam ti ga prošle jeseni dobila grane tri boje samo ih zabola i one se primile , u ovom sanduku imam pola pjeska pola humusa , sanduk je drveni pa višak vode oteče ponekad zalijem
|
|
|
|
![]() |
|
Ti ostaješ enrikova nona i točka. U nekom drugom forumu se prijavi kao nona drugog unuka.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pa bit ćeš i dalje Enrikova nona, samo što će se znati da ima i novosti
![]() vidim da kao brižna domaćiaca stalno razmnožavaš svoje biljke, to je za svaku pohvalu ![]() Enriko je najljepši na svijetu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Sve je već rečeno,nona,mali je dečko i pol
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Potpisujem ovo! Svaka čast, baš si puno toga spremila za zimu a to su zaista veliki radovi. Biti će lijepo na proljeće.
![]() Mali je zaista presladak!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Od rasadnika do zimnice svašta ima kod tebe
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |