Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 407> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Bebi draga,ovo će biti divota
![]() ![]() Pinus želim ti sreću sa sjemenjem.Sjemenke lako kliju i nije teško s njima.Bebolina je negdje već tipkala o maloj "caki" šta se tiče klijanja ali znat ćeš ti to,bez brige ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Draga kad bude bit će.S ovakvim stvarima treba imati strpljenja inaće ako čovjek ide preko tuđim mogućnosti na kraju ne bude dobro.Ima vremena a onda kad dođe vrijeme,onda će to biti nacrtani vatromet ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Ajme, koja raskoš! Bebolina, svaka čast!
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
Evo mojih napokon
![]() danas slikano ![]() ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Zvjezdana, krasni su ovi tvoji mali adeniumi.
![]() Koliko su stari ? Čitam da ima nekoliko vrsta adeniuma, dali znaš koje su vrste ? |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
sijala sam ih u 2 mjesecu
ima arabicum, swazicum, obesum, mutiflorum, somalense... i još neki to sam našla na netu i u knizi sam čitala da imaju više podvrsta |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
ja sam posijala, nikli su mi, i šta sad, kako i koliko ih trebam zalijevati!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
|
Zvjezdana super izgledaju
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
antonija pomalo ih zalij ne previše da nebudu prevlažni
ovog jednog sam pincirala i pustio je sastrane izdanke vidit ću šta će biti na proljeće kad im se opet ubrza rast |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Mislio sam na tvoje sijance.
![]() |
||
![]() |
||
|
Jel to pincirani na drugoj slici ljevi?? |
||
|
||
![]() |
||
|
je tea taj je pincirani
aaaaa pinus a jesam zbunjena :D black fire adenium obesum bar mi tako prodano :D sad koja boja i kavi će ispast ko zna :D |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
|
![]() takav bi trebao biti cvijet |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nemam, posadila sam sve odmah. Ostalo mi 4 biljčice od 12 sjemenki...
Ali kad pocvjetaju i ako budu takvi i budu sve biljčice iste (ako sve prežive) možemo se mjenjati za gotove biljčice ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
I ja bih se mijenjala, ovaj ti je predivan
![]() Samo, nekako ne vjerujem da će ti biti baš takvi... Meni do sad niti jedan nije procvjetao onakvim cvijetom od kojeg sam sjeme naručila Ali, držim fige ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |