|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 89> |
Korisnik | |
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
![]() |
Jagoda za sada nemam tu zelenu boju cymbića, ali imam jedan dupli koji znam koja mu je boja , ako nadjem ovdje budem javila.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
![]() |
Emilly gdje si kupila one kattleje ?stvarno su predivne,,,,,,,, nemogu naići u bau maks kad ih ima tamo a neznam gdje dalje da ih potražim. od ZG. sam jako daleko a i Osijek takodjer 100km.u jednom pravcu ,a i u Osijeku sam i kupovala sve orhideje koje imam.
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
Hah, da... Uvijek upali
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
Dobro ti je skretanje pažnje ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
Ajmeee,
cure, koje boje, koje sorte ![]() Moram ja dosta toga naučiti. |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
Ali zato sam kupila novog, da mi skrene pažnju dok čekam ostale
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Moj zeleni je u ovoj fazi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Očito im sve i previše odgovara, pa zato neće. Treba im neki šok da se malo probude, možda ih pustiti da se dobro osuše i ohlade... Moje su bile 3 tjedna bez zalijevanja, trenutno je i velika razlika između dnevne i noćne temperature... Uglavnom, velika većina je potjerala stapke ![]() Jagoda, cimb ti je fantastičan!!! ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
djevojke moje, pa o cviječu znam puno puno ,jer je moj pok. bio vrtlar, ali ove orhidje su svale prekrasno i najednom već 2 godine nijedna ne cvate, a prozor je na jug i odgovara im mjesto. Prijhranuimaju, ali neće pe neće.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
![]() Oni zaista traže posebne uvijete, ali vrijedi se oko njih potruditi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
tatjanabajcic,ja se u potpunosti sa bebolinom.Nemojte ju bacati,ima dobrih dusica koje bi ju primile u svoj dom.U svakom slucaju,procitajte malo link i probajte nesto promjeniti.Ona samo govori da joj nesti ne stima.Sretno
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Drago mi je da se na kraju isplatilo.Poseban je osjećaj kad nam neka biljčica procvjeta.ja to ne mogu ni opisati ali prekrasan osjećaj.Znam kako ti je i samo uživaj draga i mi uživamo s tobom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Opiši nam malo šta radiš s njima. Možda uspijemo pomoći ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
Ja odlučila moje frknuti u smeče, ali ču još malo čekati jer 2 godine ni pupa ni cvijeta.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
Prekrasna ti je Jagoda!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
Drage moje Bebolina, Gordana, Tea, Lana, Vilmač i Belina zahvaljujem na lijepim komentarima za moj cimbić....Jako sam ponosna na tu orhideju jer mi je vratila vjeru da mi i orhideje mogu cvasti...Malo je falilo da definitivno odustanem od njih...Druga grana se je isto rascvjetala tako da je milina gledati tu ljepoticu.....
![]() ![]() Bebolina što se tiče razmjene tu sam, ukoliko nemaš ovu boju...
Gordana i tebi nudim razmjenu..
Lana imala si pravo da je vrijedilo čekati i biti uporan....
Vilmač, Tea i Belina hvala
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Anastazija prekrasne su,
Moje su samo lišće i ništa više, za plakati. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |