pikolina i tete salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrodošla u naš svijet salvetica!
![]() Radovi su ti krasni i samo nastavi tako..... Vidim da su ti boce omiljene, ali sam sigurna da ćeš se uskoro upustiti i u druge materijale jer ti to ide jako dobro!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pikolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 40 |
hvala jelena...i ja sam relativno nova, na početku sam se i ja samo divila radovima drugih, a onda sam se i sama odlučila napraviti nešto i pokazati "starijim" forumašicama koje imaju stvarno prekrasne radove...
|
|
![]() |
|
jelena0611 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
prekrasni radovi,ja sam još nova u salvetnoj tehnici,ali se divim vašim radovima
|
|
![]() |
|
pikolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 40 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
prekrasni radovi, posebno novogodišnje boce
![]() |
|
![]() |
|
puno hvala mima...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Dobro nam došla i sve pohvale za radove.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baš mi je drago da ti se sviđaju...hvala na poticaju za dalje....nadam se da ćemo se još dugo družiti...
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
pikolina,krasni su ti radovi,zima je duga samo nastavi pa pokaži,jako mi je drago dok je netko kreativan i dok ima volje za rad
bravo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala bina...
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
dobro došla
![]() radovi su ti prekrasni, nikako ne izgledaju početnički ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
super s ti ove zimske boce,ni malo ne izgledaju početničke |
|
![]() |
|
hvala svima...milice, u početku sam i ja samo promatrala radove drugih i trebalo mi je neko vrijeme da se odlučim i eto, tako je krenulo...
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
zimske boce su fenomenomenalne
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |