Paulownia tomentosa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 23> |
Korisnik | ||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mislim da ne.
|
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Bruninho ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 20 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
|
Meni su proklijale za desetak dana i ima ih jako puno....jel moguće da zdiplaju na balkonu? Strah me da sad ne upropastim kad su vec tolike nikle...
|
||
![]() |
||
tanja j ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
|
da, Natalija sad i ja vidim da bi to mogla biti bakopa... a bas sam se radovala paulowniji ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
sliči na bakopu
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ovo nije paulovnia.
|
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
tanja j ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
|
Od jednog forumaša dobila sam sjeme paulownije i posadila ga u drugom mjesecu. Do sad je postiglo visinu od 18 cm što je tipično za to drvo, ali nisam znala da će cvjetati. Ja sam vidjela ljubičaste cvijetove paulownije ali bijele ne, pa sad više nisam sigurna dali je to uopće paulownija????
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Aha, tako znači, iz mladice. A i slideshow sam vidjela. Prekrasno! Hvala puno!
|
||
![]() |
||
|
Nisam je uzgojila od grančice sa stabla, nego od mladice koja izbije uz stablo.
A to je bilo prije 20 godina, sad je to ogromno stablo, više od kuće, ima tu jako puno slika, a na 8. stranici slideshow - paulovnija u svim fazama. |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
OTOK!!!
Sada sam pročitala da ste posadili paulovniu od grane sa stabla. Da li vam se primila i na koji način ste ju posadili?
|
||
![]() |
||
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
|
Nikola, reži je pošto nemaš što izgubiti.
Posadio si je prekasno i biljčica je još uvijek zeljasta pa će se smrznuti tako i tako. |
||
![]() |
||
nikola25 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 10 |
|
Božikovine, da li je sad prekasno da se biljka odreže?
Stavio sam ju u šumu prije mjesec dana i sad vidim da se primila ali joj je otpalo lišće. Visoka je oko 10-15 cm pa pitam dal da je sad režem ili ostavim tako? |
||
![]() |
||
|
Hvala ti puno Silvy, nadam se da me nećeš zaboraviti do proljeća
![]() |
||
![]() |
||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
|
ljiljus,
stavi na temu ponudu, potražnju. Tamo će ti se već netko javiti tko ima paulowniu. ![]() Ja ću pokušati pronać mlade biljčice (ako ih netko ne pokosi) na početku proljeća, pa ti javim. Pozdrav ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
|
Pogledaj malo na bugraskim stranicama (www.paulownia.bg). Oni su odmakli daleko s uzgojem paulovnija.
![]() |
||
![]() |
||
|
Nisam htjela pametovati već mi se učinilo da sam negdje to čitala, sad sam čitala od početka o paulowniji pa ne nađoh ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
S korjenom ide najbrže i uspješnost je povelika.
Dali je moguće reznciama - razmisli, zašto nitko to ne radi?! Možda tebi uspije. ![]() |
||
![]() |
||
|
Dali je moguće reznicama dobiti nove biljke? ili je to moguće samo sa korijenom? ![]() |
||
![]() |
||
|
Sve vas lijepo pozdravljam, nova sam na forumu. Zainteresirana sam za paulowniu, ako netko slučajno ima sadnicu viška, molila bih da se javi. Hvala unaprijed!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
elzear ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2010 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 15 |
|
Dobro, bumo vidili na proljeće.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |