Cimbidijum - Cymbidium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 26> |
Korisnik | ||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
To sigurno ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Ma probaj, možda kod tebe baš bude stalno cvao ![]() Nikad se ne zna! Ovo je samo moje iskustvo... |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Najvjerojatnij je to ![]() |
||
![]() |
||
Marti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
|
Emilly, dobro da si me upozorila.... bas sam razmisljala da probam nabavit tu vrstu... ali nema nis posebno opisano o njima... a kako mi Miltonija ne ide... hhhmhmhmhm nisam bas za isproavanje koliko za phalove koji mi cvjetaju... :)
e da i Cymb cekam... koliko sam vidjela pusta mi nesto sa strane ali se jos neda razaznat sta je.... tj, toliko je malo sa nije vrijedno spomena... budem vam slikala na vrijeme... :)))
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma ne znam više, užasno su spori...
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Cvjetaju u posebnim uvijetima ili? |
||
|
||
![]() |
||
|
Pa tu smo si negdje
![]() ![]() Trebate nabaviti paphiopedilume (tko nema), tek tada možete vidjeti koliko ste nestrpljive...Definitivno su trening za živce ![]() |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
Mislim da smo sve iste ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
|
E,to je ljepota iščekivanja ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
|
Da Teo,ja bih naj radije da što danas posadim...sutra da ima već cvjet kao sunce..
|
||
![]() |
||
|
Podsjećaš me na mene ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
|
Emilly
Tea Bebolina Za sada izviruju u sredini tri cvjetne stapke,a ovo sa strane su definitivno nove bulbe...pošto sada ima oko 10 stupnjeva temperaturu ,ja ga više ne mičem odatle...slijedeći put mislim da ide slikica kad procvate...a za koliko vremena će to biti?...ja sam nestrpljiva...kad bi biljke rasle od mog gledanja mislim da bi kod mene bile do neba... |
||
![]() |
||
|
Cimbić je prekrasan
![]() ![]() Mislim da će cvjetna stapka kod mene ove godine izostat, samo zato jer sam ih presađivala i razdvajala kada za to nije bilo vrijeme. Sad su se listovi nenormalno izdužili, ali izgledaju full zdravo... Sad uživaju u negrijanom potkrovlju s puno sunčeve svjetlosti preko dana, smješteni ispod ogromnog krovnog prozora
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Naravno da si zaslužila
![]() |
||
![]() |
||
|
Još ste se i nasmijali..u svakom zlu ima nešto i dobra ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Draga Tea,kaj je naj zanimljivije da mi se nešto dogodilo...moj muž siroti bi bio kriv jer je otišao na jednu intervenciju sa strujom nepunih minutu prije nego sam ja pala...a ne bi mogao dokazati da nije bio tu...tako smo se tome nasmijali kad se vratio i konstatirali kako je to bio čudan splet okolnosti..
||
![]() |
||
|
Draga Silvestra..da ti ja kažem svoje mišljenje ![]() ![]() ![]() ![]() P.S.Jedan topli savjet,pazi se ubuduće ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ma par dana mu ne bi trebalo smetati na nižoj temperaturi. Ja sam svoje lani malo duže zaboravila, skoro su bez listova ostali, a još su živi
![]() Da budeš sigurna da li je stapka ili ne, lagano pritisno taj izdanak. Ako su cvijetovi, osjetit ćeš kao male kuglice, ako su listovi bit će skroz tvrd ![]() Dobro da se nisi jače ozljedila... Šta mi svi izvodimo zbog cvijeća ![]() I ja sam se neki dan skoro skotrljala niz stepenice kad sam vandama špricala korijenje ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |