Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 352353354355356 407> |
Korisnik | ||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pinus, još uvijek su ti vani ili si ih iznio samo za slikanje?
Moji su odbacili pupove, ali im rastu novi. Ne znam da li će se ti uspjeti otvoriti... Nadam se, nadam ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Pinus,kad vidim tvoj post znam da nam donosis novu fotku ;-) prekrasni su,jedva cekam da moji budu takvi.Uopce ne mogu zamislit takvu ljepotu u svom domu :-)
Sto se oprasivanja tice,vidjet cemo... |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Bravo Andina,i za tebe i za adeniume ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Hvala, bebolina. Mislim da ću i ja tako. Sad se bacam u potragu za plitkim glinenim teglicama u koje ću ih presaditi kad narastu.
![]() Sad sam primijetila da sam i ja već proklijala. Jeee! Kao i moji adeniumi! ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Prekrasni su ti bebači
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Od drage prijateljice dobila sam još sjemenki adeniuma. Od devetnaest niknulo mi ih je petnaest.
![]() ![]() U gornjoj posudici je i ova sjemenka skroz desno niknula, ali se izvalila iz pijeska pa sam ju posula s malo humusa da ne ugine. Zato ne izgleda kao da je niknula. Ovi bebači na donjoj slici su ipak malo napredniji. ![]() Za razliku od njih, adeniumi koje sam imala doma preko vikenda osjetno su napredniji, očito zato jer se u školi preko vikenda nije grijalo. ![]() Ove sam preko dana držala na prozoru, a po noći su bili u kupaonici gdje je dosta toplo i vlažno. Mislim da je to bilo presudno za njihov rast. Danas sam ih sve pošpricala toplom odstajalom vodom. Još se ne usudim zalijevati jer su jako nestabilni, a i mislim da im je tlo dosta vlažno. Joooj, kako strepim nad njima! |
||
![]() |
||
|
Emilly,gledanje je samo jedna od opcija što se sve može s biljkama ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
I stojim iza toga
![]() Samo neka oni lijepo rastu i debljaju se, već ćemo nešto smisliti s njima ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
To si ti rekla
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Da, pa baš sam luda! Kako sam to mogla i pomisliti ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Aaaa, i za njih već imaš planove!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Tea, bebolina hvala
![]() Vidjet ćemo kako će preživjeti zimu. Znam samo da ih neću moći sve zadržati. Bilo bi lijepo da što prije počnu cvasti pa dupliće ![]() |
||
![]() |
||
|
Ljepa brojka,Emilly,bit će ih jš ljepše vidjet u cvatu ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
mememe,jel ti to bio prvi put da siješ adeniume?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Pa kako ti je tako malo niklo? Baš mi je žao... Meni su uglavnom sve sjemenke nikle, trenutno imam oko 60 malih beba ![]() |
||
![]() |
||
|
mememe,bebolina ti je dala najbolji savjet.Drzi ga se i napredovat ce
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 352353354355356 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |