dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
e to su te ružice,a sada da se zahvalim dragoj Jagodi na punoj gajbici raznog cvijeća,naravno da sam ga ostavila na toplo mjesto,nisam ga smjela posaditi vani jer mislim da bi se smrzlo,a i moram dobro pogledat koje je za vani i koje može ove minuse da izdrži,a pored cvječkica sam dobila i krasne plodove nara iz njenog vrta,hvala još jednom draga Jagoda,valjda ću uspjet da ga sačuvam do proljeća.pusa velika za tebe
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Tu sam i svako malo pogledam, krasne si nam reznice poslala, ako nađeš sliku one džul šećerne, bila bih ti zahvalna |
|
![]() |
|
evo moon pokušaću,to je zaista ruža koju treba imat,skoro svaka sarajevska avlija je imala,no sada ima sve manje tih starih avlija-okučnica te i tih ruža,nije se mogla zamislit niti jedna kuća bez soka i slatka od te ruže, i ja sam stavila desetak reznica da se ukorijene pa ako se održe biće,a ako ne ponovo ću ih staviti u proljeće
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Sarajka evo i mene malo u tvom vrtu...Ove su slike prekrasne jer tvoje ruže su stvarno posebne i jako bujne...Nadam se da će nešto reznica primiti i da će i u našim vrtovima cvjetati tvoje ruže.Sinoć sam curama podjelila reznice i bile su jako zadovoljne.Ostavila sam i sebi po nekoliko reznica od svake ruže, nadam se uspjehu....Božuri idu sutra u zemlju i to onako plitko kako si mi rekla. Nemoj se zahvaljivati na cvijeću koje sam donesla to je prava sitnica u odnosu kako si ti meni uzvratila....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ma drage moje raduje me da vam se sviđaju,no svakako će biti reznica i podmladaka ili kod mene ili kod vas,važno je da ih imamo a onda nije problem da ih razmnožimo,pa mi smo ipak cvjetoljupci i zato nama uspijeva tako dobro cvjećkice,moon žao mi je ali ne mogu naći slikicu,najbitnije je da je razmnožimo jer sam je i ja jedva nabavila a i uzgojila,ima njih i u drugim varijantama ali sam baš htjela tu starinsku,no neću propustiti da je sliknem iduće godine,ona baš nije nešto izgledna ali miris je poseban, Jagoda je probala liker i zaista ima poseban miris,a vama drage hvala na pohvalama
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivne slika a posebno unučića
![]() |
|
![]() |
|
hvala Mari 5510, ipak su oni nonama,bakama,nanama najljepši cvjetići
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Sarajka liker od ruže je savršen, ne znaš da li je bolji miris ili okus....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bogami kako se troši,bolje od Zijine rakije.moraću se dati u komercijalnu proizvodnju
![]() |
|
![]() |
|
Mislim da ti ta ideja nije loša....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne ruže imaš, draga sarajka! očarale su me one plave okice!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prekrasne ruže,karmin je zbilja posebna,a plave okice ništa ljepše do sada nisam vidjela u tvome vrtu.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Najljepši pupoljak je plavooki unuk!
![]() A ruže su prepredivne. Ja sam, nažalost, odbila uzeti jednu od reznica jer bi je samo upropastila.Kod mene ruže ne opstaju. A kad vidim tvoje...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga antonija i u tvom vrtu ima zaista predivnog cviječa,a zahvaljujući tebi i dubrovačkoj torti ja sam se dala u prizvodnju likera od ruža,no valjda ćeš imati priliku da ga i ti probaš
arim jedna o mnogih u mom vrtu je upravo ta boja ali ne uspjevam da na slici dobijem tu bojuzaista je posebna bako,bako pa kod vas ima tako raznovrsnog cvijeća,kod mene malo što ima a posebno ljeti mi ne uspijeva da imam raznolikost,no ruže traže tako malo njege a pružaju zaista puno |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuu,kako su divne ruze
![]() |
|
![]() |
|
hvala gio,ali tvome cvijeću nema premca,zaista ti je vrt prekrasan u bilo koje godišnje doba
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne ruže i plave okice
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |