Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 119>
Korisnik
Poruka
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 21:25

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 21:54

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 22:02
e to su te ružice,a sada da se zahvalim dragoj Jagodi na punoj gajbici raznog cvijeća,naravno da sam ga ostavila na toplo mjesto,nisam ga smjela posaditi vani jer mislim da bi se smrzlo,a i moram dobro pogledat koje je za vani i koje može ove minuse da izdrži,a pored cvječkica sam dobila i krasne plodove nara iz njenog vrta,hvala još jednom draga Jagoda,valjda ću uspjet da ga sačuvam do proljeća.pusa velika za tebe
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 22:03

Tu sam i svako malo pogledam, krasne si nam reznice poslala, ako nađeš sliku one džul šećerne, bila bih ti zahvalna

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 22:29
evo moon pokušaću,to je zaista ruža koju treba imat,skoro svaka sarajevska avlija je imala,no sada ima sve manje tih starih avlija-okučnica te i tih ruža,nije se mogla zamislit niti jedna kuća bez soka i slatka od te ruže, i ja sam stavila desetak reznica da se ukorijene pa ako se održe biće,a ako ne ponovo ću ih staviti u proljeće
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 22:41

smile169...predivno !!!  A ovo bakino plavo oko bez komentara je !!!!smile65

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 22:49
Sarajka evo i mene malo u tvom vrtu...Ove su slike prekrasne jer tvoje ruže su stvarno posebne i jako bujne...Nadam se da će nešto reznica primiti i da će i u našim vrtovima cvjetati tvoje ruže.Sinoć sam curama podjelila reznice i bile su jako zadovoljne.Ostavila sam i sebi po nekoliko reznica od svake ruže, nadam se uspjehu....Božuri idu sutra u zemlju i to onako plitko kako si mi rekla. Nemoj se zahvaljivati na cvijeću koje sam donesla to je prava sitnica u odnosu kako si ti meni uzvratila....WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 22:58
ma drage moje raduje me da vam se sviđaju,no svakako će  biti reznica i podmladaka ili kod mene ili kod vas,važno je da ih imamo  a onda nije problem da ih razmnožimo,pa mi smo ipak cvjetoljupci i zato nama uspijeva tako dobro cvjećkice,moon žao mi je ali ne mogu naći slikicu,najbitnije je da je razmnožimo jer sam je i ja jedva nabavila a i uzgojila,ima njih i u drugim varijantama ali sam baš htjela tu starinsku,no neću propustiti da je sliknem iduće godine,ona baš nije nešto izgledna ali miris je poseban, Jagoda je probala liker i zaista ima poseban miris,a vama drage hvala na pohvalama
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 23:08
predivne slika a posebno unučićasmile89
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 23:12
hvala Mari 5510, ipak su oni nonama,bakama,nanama najljepši cvjetićismile78
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 23:13
Sarajka liker od ruže je savršen, ne znaš da li je bolji miris ili okus....WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 23:15
bogami kako se troši,bolje od Zijine rakije.moraću se dati u komercijalnu proizvodnjuWink
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 23:22
Mislim da ti ta ideja nije loša....WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 08:32
prekrasne ruže imaš, draga sarajka! očarale su me one plave okice!!!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 08:51
Prekrasne ruže,karmin je zbilja posebna,a plave okice ništa ljepše do sada nisam vidjela u tvome vrtu.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 09:26
Najljepši pupoljak je plavooki unuk!Thumbs%20Up
A ruže su prepredivne. Ja sam, nažalost, odbila uzeti jednu od reznica jer bi je samo upropastila.Kod mene ruže ne opstaju. A kad vidim tvoje...smile39Big%20smile
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 10:15
Draga  antonija i u tvom vrtu ima zaista predivnog cviječa,a zahvaljujući tebi i  dubrovačkoj torti ja sam se dala u prizvodnju likera od ruža,no valjda ćeš imati priliku da ga i ti probaš
arim jedna o mnogih u mom vrtu je upravo ta boja ali ne uspjevam da na slici dobijem tu bojuzaista je posebna
bako,bako  pa kod vas ima tako raznovrsnog cvijeća,kod mene malo što ima a posebno ljeti mi ne uspijeva da imam raznolikost,no ruže traže tako malo njege a pružaju zaista puno
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 10:23
vauuuu,kako su divne ruze
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 11:00
hvala gio,ali  tvome cvijeću nema premca,zaista ti je vrt prekrasan u bilo koje godišnje  dobasmile120
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 14:13
Prekrasne ruže i plave okice Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.