Proljeće- moj dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171819 |
Korisnik | |
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivan kamenjar i fenomenalna ideja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
suuuper proljeće...jako mi se sviđa
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pokazat ću vam šta sam sinoć napravila za moga sina u vrtiću.Naime, tete su zamolile neke biljke ili cvijeće, jer je počelo proljeće pa eto treba im...
Ja sam si razmišljala šta napraviti, a onda se odlučila za jednu vrstu kamenjara.To mi se učinilo najpraktičnije, jer sukulenti ne traže tako redovito održavanje,znači daš ima malo vode i pustiš da rastu, a povremeno im se možeš i diviti...Nisam sigurna da će tete u vrtiću ovo zadnje stizati!!!
U svako slučaju, htjela sam nešto posebno napraviti, a najbolje od svega je to što mi je i sin pomagao, pa mi je odmah bilo prelijepo!!!
Slikice:
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo, odlučila sam i ja početi pisati šta i kako radim.Odmah ću naglasiti da pisanje vjerojatno neće biti redovito iz sljedećih razloga:
1.Nemam puno prostora za biljke ( ali imam puno ljubavi)
2.Nemam puno vremena za sve što bih radila, jer imam najljepšu biljku na svijetu koja me za sada najviše okupira, a zove se Ivan!!!
To može značiti da neću biti redovita u pisanju svoga dnevnika, ali sam svaki radni dan prisutna na forumu.Preko vikenda ne stignem i doma još paliti kompjuter, jer kao što rekoh imam pune ruke posla, ali taj posao ne bi bio za ovaj forum.
Pozravna riječ je završena, bacamo se na posao!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171819 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |