Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće- moj dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće- moj dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 171819
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2008 u 09:44
Predivan kamenjar i fenomenalna idejaClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2008 u 09:39
suuuper proljeće...jako mi se sviđa
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2008 u 09:21
Pokazat ću vam šta sam sinoć napravila za  moga sina u vrtiću.Naime, tete su zamolile neke biljke ili cvijeće, jer je počelo proljeće pa eto treba im...
Ja sam si razmišljala šta napraviti, a onda se odlučila za jednu vrstu kamenjara.To mi se učinilo najpraktičnije, jer sukulenti ne traže tako redovito održavanje,znači daš ima malo vode i pustiš da rastu, a povremeno im se možeš i diviti...Nisam sigurna da će tete u vrtiću ovo zadnje stizati!!!
U svako slučaju, htjela sam nešto posebno napraviti, a najbolje od svega je to što mi je i sin pomagao, pa mi je odmah bilo prelijepo!!!

Slikice:
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2008 u 09:11
Evo, odlučila sam i ja početi pisati šta i kako radim.Odmah ću naglasiti da pisanje vjerojatno neće biti redovito iz sljedećih razloga:
1.Nemam puno prostora za biljke ( ali imam puno ljubavi)
2.Nemam puno vremena za sve što bih radila, jer imam najljepšu biljku na svijetu koja me za sada najviše okupira, a zove se Ivan!!!
To može značiti da neću biti redovita u pisanju svoga dnevnika, ali sam svaki radni dan prisutna na forumu.Preko vikenda ne stignem i doma još paliti kompjuter, jer kao što rekoh imam pune ruke posla, ali taj posao ne bi bio za ovaj forum.
Pozravna riječ je završena, bacamo se na posao!!!

smile64
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 171819
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.