Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 407> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam je li tko već stavio ovaj link, ali ako jest, onda samo podsječam:
http://www.siamadenium.com/ Puno se toga može naučiti o adeniumima. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Andina,otvorila sam link i ja ga još nisam vidjela.Sporo mi se otvarao ali otvorila sam ga.Kolko sam vidjela,dobra stranica
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Tea, mislim da ti je ta pustinjska ruža ovo
http://www.opg-tomurad.hr/proizvodi/trajnice/pustinjska_ruza.html ili delosperma cooperi. Mislim da nema nikakve veze sa adeniumima ![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Hvala za linkove cure. Trenutno se podsjećam na prijateljicinog buldoga, slina do poda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Na linku koji sam postala možeš vidjeti i forku adeniuma koju sam prvu postala, onu od adeniuma koji se sprema cvast, no na toj ga stranici u ponudi više nema, jer je nažalost uništen u poplavi. Od te je vrste ostalo samo nekoliko primjeraka koji su na vrijeme prodani, između ostalog je i ovaj moj ljepotan
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() I ja sam slinila kad sam gledala sve one ljepote, a naročito http://www.siamadenium.com/2007/Rosy-Adenium/large/CC/large/Siam_Black_Beauty1.jpg Bebolina, znači li to da si jedna od rijetkih u svijetu koja imaš Poppy Violet? Ako je tako, moj duboki naklon! I hvala ti na savjetima i podršci. ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Mislim da je to OK
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
To je za svaku pohvalu......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Doista plemenita gesta. Čestitam!
Pala mi je napamet jedna ideja. Da li bi bilo ostvarivo da s njim dogovoriš jedno predavanje (prezentaciju, radionicu ... što li već), putem Skype-a, o uzgoju i cijepljenju adeniuma? Znam da ima puno toga na internetu (za literaturu ne znam), ali on sigurno zna više. Ako ne, onda se nadam da ćeš nam ti prenijeti dio njegovih savjeta. |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma bravo bebi, baš si
![]() Sigurno je sretan što ga je baš tebi prodao! ![]() |
|
![]() |
|
Sreća se ne gradi na tuđim nesrećama, pa je tako ni s ovim kultivarom. Ja ću kad tad ponovo imati tog ljepotana, barem se nadam... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja se slažem s tobom.Samo da se zna i da se razumije,čestitala sam ti na tvojem razumijevanju prema kosookom i što si mu spremna pomoći.Mislim da se njegova nesreća nema šta ni kometirati.Velika je šteta što mu se to dogodilo i naravnp da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći.Kao što je Emilly rekla,ima sreće što ih je prodao tebi jer da se radi o nekoj drugoj osobi,možda ne bi ovako "sretno završilo"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Naravno da ćeš ga imati. Vjerujem da će ti se on brzo odužiti
![]() Dobro se dobrim vraća |
|
![]() |
|
Emilly potpisujem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mislim da sam se ovom svojom gestom samo odužila čovijeku i da ja njemu vraćam sve dobro što je ućinio
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebi,dobro donosi dobro tako da dok god čovjek radi dobro u životu dobro mu i dolazi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Još jedan adenium pokazuje znakove skore cvatnje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sunce mi je saveznik
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |