Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Status: Offline
Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 23:04
Ne znam je li tko već stavio ovaj link, ali ako jest, onda samo podsječam:
http://www.siamadenium.com/
Puno se toga može naučiti o adeniumima.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 23:12
Andina,otvorila sam link i ja ga još nisam vidjela.Sporo mi se otvarao ali otvorila sam ga.Kolko sam vidjela,dobra stranicaThumbs%20Up ali nisam detaljno čitala..
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 23:52
Tea, mislim da ti je ta pustinjska ruža ovo
http://www.opg-tomurad.hr/proizvodi/trajnice/pustinjska_ruza.html
ili delosperma cooperi.
Mislim da nema nikakve veze sa adeniumima Wink
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 23:53
Hvala za linkove cure. Trenutno se podsjećam na prijateljicinog buldoga, slina do poda LOL
smile79
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 00:23
Originalno poslano od člana Emilly Emilly napisao:

Hvala za linkove cure. Trenutno se podsjećam na prijateljicinog buldoga, slina do poda LOL
Slini mala, imaš i zaštoLOL
Na linku koji sam postala možeš vidjeti i forku adeniuma koju sam prvu postala, onu od adeniuma koji se sprema cvast, no na toj ga stranici u ponudi više nema, jer je nažalost uništen u poplavi. Od te je vrste ostalo samo nekoliko primjeraka koji su na vrijeme prodani, između ostalog je i ovaj moj ljepotanEmbarrassed
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 01:27

... Trenutno se podsjećam na prijateljicinog buldoga, slina do poda LOL

smile96
I ja sam slinila kad sam gledala sve one ljepote, a naročito
http://www.siamadenium.com/2007/Rosy-Adenium/large/CC/large/Siam_Black_Beauty1.jpg

Bebolina, znači li to da si jedna od rijetkih u svijetu koja imaš Poppy Violet? Ako je tako, moj duboki naklon! I hvala ti na savjetima i podršci.smile78
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 01:57
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Bebolina, znači li to da si jedna od rijetkih u svijetu koja imaš Poppy Violet? Ako je tako, moj duboki naklon! I hvala ti na savjetima i podršci.smile78
Da, nakon što se u Tajlandu dogodila tragedija, taj je rijetki, čak autorskim pravima zaštićen kultivar kod mene. Vlasnik kultivara me promptno kontaktirao i spremna sam mu taj kultivar vratiti, kako bi ponovo stali na svoje noge i nakon te tragedije nastavili gdje su stali. Moj frend kosooki će u lijepu našu doći, pokazat mi kako se kultivari cijepe na odrasle sadnice uzgojene iz sjemenja i svoj će kultivar vratiti gdje mu je mjestoWink
Mislim da je to OKEmbarrassed
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 07:03
To je za svaku pohvalu......smile141
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 07:47
Doista plemenita gesta. Čestitam!
Pala mi je napamet jedna ideja. Da li bi bilo ostvarivo da s njim dogovoriš jedno predavanje (prezentaciju, radionicu ... što li već), putem Skype-a, o uzgoju i cijepljenju adeniuma? Znam da ima puno toga na internetu (za literaturu ne znam), ali on sigurno zna više. Ako ne, onda se nadam da ćeš nam ti prenijeti dio njegovih savjeta. 
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 09:50
smile141 bebi,svaka čast
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 10:10
Ma bravo bebi, baš si  Heart
Sigurno je sretan što ga je baš tebi prodao! smile78
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 10:35

Sreća se ne gradi na tuđim nesrećama, pa je tako ni s ovim kultivarom. Ja ću kad tad ponovo imati tog ljepotana, barem se nadam...

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 11:02
Ja se slažem s tobom.Samo da se zna i da se razumije,čestitala sam ti na tvojem razumijevanju prema kosookom i što si mu spremna pomoći.Mislim da se njegova nesreća nema šta ni kometirati.Velika je šteta što mu se to dogodilo i naravnp da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći.Kao što je Emilly rekla,ima sreće što ih je prodao tebi jer da se radi o nekoj drugoj osobi,možda ne bi ovako "sretno završilo"Thumbs%20Up
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 11:12
Naravno da ćeš ga imati. Vjerujem da će ti se on brzo odužiti Wink
Dobro se dobrim vraća
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 11:43
Emilly potpisujem Clap
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 11:47

Naravno da ćeš ga imati. Vjerujem da će ti se on brzo odužiti Wink
Dobro se dobrim vraća
Bio je fer prema meni, odgovarao je na sve moje upite po pitanju uzgoja tih ljepotana, pojasnio mi zašto su sijanci skoro pa uvijek roza, poslao mi je sjeme kultivara koje i oni koriste i da stvar bude ljepša, poslao mi je i jednu veliku sadnicu gratis.
Mislim da sam se ovom svojom gestom samo odužila čovijeku i da ja njemu vraćam sve dobro što je ućinioEmbarrassed
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 11:50
Bebi,dobro donosi dobro tako da dok god čovjek radi dobro u životu dobro mu i dolaziWink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2011 u 11:56
Još jedan adenium pokazuje znakove skore cvatnjeThumbs%20Up
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2011 u 12:12
smile141
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2011 u 12:48
Sunce mi je saveznikWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.