Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hercegovački vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hercegovački vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 76>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 20:34
smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 12:24

Sad malo cvijeća,

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded wit

Uploaded with ImageShack.ush
ImageShack.us

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 12:09
 Jaslice sam pravila vani ispod forzitie,

Uploaded with

Uploaded with ImageShack.usageshack.us]ImageShack
.us[/URL]

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 12:03
Vrlo lijepo!Thumbs%20Up
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 11:56
 Misty, Gio i Mari hvala na lijepim željama!
 Natali ona plava biljka je vrsta veronike (čestoslavica).
 Obzirom da već dugo nisam stavljala slike potrudit ću se da to malo ispravim.
 Već više od 10 godina pravim božićnu ikebanu za oltar crkve u mom mjestu. Ove godine je izgledala ovako:

ovu malu sam napravila za svećenika,

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2011 u 01:57
Sretna ti Nova Godina!

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2011 u 22:45
da budete srecni i veseli
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2011 u 18:25

Sve najbolje u ove blagdanske dane draga tikvić Smile

Time is something you can never get back..
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2011 u 21:25

Poželjela sam večeras prošetati Hecegovačkim vrtom, od prve do zadnje stranice. I nije mi žao. Nauživala sam se ljepote: ljiljana, perunika, kokotića, prekrasnih boja tulipana.. A vidjela sam i tikvice po kojima si uzela nick. Sada, kad sam te upoznala, drugačije sam doživjela ovu šetnju. Doći ću opet.

Imam dvije nedoumice:

1. Koja je ovo biljka?

Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

2. Kakve se to ćakule vode oko Brača?! Mi smo se brinule da si izgubila novčanik, a ti si razmišljala samo o tome kako da prošvercaš crnoglavca... Wink

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2011 u 08:38
smile113Draga Tikvić,
nadajmo se ponovnom susretu.

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2011 u 07:25
Mene ovdje uvijek sve ostavi bez teksta!
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 14:16
evo i mene malo na jug naše domovine, i vidim da kod tebe još sve tako lijepo izgleda a ja svoje biljke zašuškala u lišće da ih zaštitim, prošetala tvojim vrtom i nauživala se smile79
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 11:21

Eto neću hvaliti tvoju zavidnu kolekciju kaktusa i sukulenata jer me onaj kamenjar s čuvarkućama ostavio doslovno bez teksta! Prekrasno!!!

Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 10:01
za sukulente i sve ostale slicice
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2011 u 14:09
 Anaida   i kod mene je stigla zima, noćne temperature su ispod nule, ali po danu ima dosta sunca.
 Sarajka samo ti dođi, ali ne u Mostar, već u Stolac!
 Lantana ne mogu ti javno reći gdije sam ga skrila !LOL
Acer, Hatima i Arim hvala na posjeti drage moje!
Antonija u pravu si, crnoglavac je malo porastao, kao da je važno gdije sam ga skrila, parola je -snađi se!
 Draga Baka nemoj samo virtualno prelazit granicu, bilo bi mi jako drago da je stvarno pređeš.
Belina,Belina a šta misliš, zašto sam u restoranu zaboravila novčanik?smile96
Imala sam važnijih briga! Ja sam skromna, uzela sam samo jednog crnoglavca, nije se ni primjetilo gdije nedostaje!

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2011 u 07:19
Draga TIKVIĆ!
Pitam se i ja kao Lantana,gdje si ga ti sakrila?
Dali je uopće koji ostao na Braču?Wink
-crnoglavac-
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2011 u 19:06
Eto i mene preko graniceWinkLOL
Tvoj vrt mami na odmor i sad u zimske dane. A uz ruže sukulenti.... ajme koje blago. A tek one police....Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2011 u 16:54
konačni i od tebe slikovni glas! prelijepo!
znaš, sad me ova tvoja polica sjetila, kad sam ja lani trebala doći u tebe sve sam gledala po vrtu i policama šta nemaš da ti donesem! znam da nisam imala neki izbor, imala si skoro sve kao i ja!

čini mi se da ti je crnoglavac porasto malo! Lantana pita đe si ga ti skrila
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2011 u 20:22
Kamenjar sa čuvarkućama smile120a ni drugo ne zaostaje za ovom ljepotom.Kod tebe sa ne vidi da je zima na pragu.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
FatimaH View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 23
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FatimaH Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2011 u 19:10
Ovo sa sukulentima je stvarno za svaku pohvalu. BRAVO,
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 76>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.