Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 76> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sad malo cvijeća, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded wit ![]() Uploaded with ImageShack.ush ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Jaslice sam pravila vani ispod forzitie,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ![]() Uploaded with ImageShack.usageshack.us]ImageShack .us[/URL] ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Vrlo lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Misty, Gio i Mari hvala na lijepim željama!
Natali ona plava biljka je vrsta veronike (čestoslavica). Obzirom da već dugo nisam stavljala slike potrudit ću se da to malo ispravim. Već više od 10 godina pravim božićnu ikebanu za oltar crkve u mom mjestu. Ove godine je izgledala ovako: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ovu malu sam napravila za svećenika, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve najbolje u ove blagdanske dane draga tikvić ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Poželjela sam večeras prošetati Hecegovačkim vrtom, od prve do zadnje stranice. I nije mi žao. Nauživala sam se ljepote: ljiljana, perunika, kokotića, prekrasnih boja tulipana.. A vidjela sam i tikvice po kojima si uzela nick. Sada, kad sam te upoznala, drugačije sam doživjela ovu šetnju. Doći ću opet. Imam dvije nedoumice: 1. Koja je ovo biljka?
2. Kakve se to ćakule vode oko Brača?! Mi smo se brinule da si izgubila novčanik, a ti si razmišljala samo o tome kako da prošvercaš crnoglavca... ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() nadajmo se ponovnom susretu.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Mene ovdje uvijek sve ostavi bez teksta!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene malo na jug naše domovine, i vidim da kod tebe još sve tako lijepo izgleda a ja svoje biljke zašuškala u lišće da ih zaštitim, prošetala tvojim vrtom i nauživala se
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Eto neću hvaliti tvoju zavidnu kolekciju kaktusa i sukulenata jer me onaj kamenjar s čuvarkućama ostavio doslovno bez teksta! Prekrasno!!!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za sukulente i sve ostale slicice
![]() |
|
![]() |
|
Anaida i kod mene je stigla zima, noćne temperature su ispod nule, ali po danu ima dosta sunca.
Sarajka samo ti dođi, ali ne u Mostar, već u Stolac! Lantana ne mogu ti javno reći gdije sam ga skrila ! ![]() Acer, Hatima i Arim hvala na posjeti drage moje! Antonija u pravu si, crnoglavac je malo porastao, kao da je važno gdije sam ga skrila, parola je -snađi se! Draga Baka nemoj samo virtualno prelazit granicu, bilo bi mi jako drago da je stvarno pređeš. Belina,Belina a šta misliš, zašto sam u restoranu zaboravila novčanik? ![]() Imala sam važnijih briga! Ja sam skromna, uzela sam samo jednog crnoglavca, nije se ni primjetilo gdije nedostaje! |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga TIKVIĆ!
Pitam se i ja kao Lantana,gdje si ga ti sakrila?
Dali je uopće koji ostao na Braču?
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto i mene preko granice
![]() ![]() Tvoj vrt mami na odmor i sad u zimske dane. A uz ruže sukulenti.... ajme koje blago. A tek one police....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
konačni i od tebe slikovni glas! prelijepo!
znaš, sad me ova tvoja polica sjetila, kad sam ja lani trebala doći u tebe sve sam gledala po vrtu i policama šta nemaš da ti donesem! znam da nisam imala neki izbor, imala si skoro sve kao i ja! čini mi se da ti je crnoglavac porasto malo! Lantana pita đe si ga ti skrila ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kamenjar sa čuvarkućama
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
FatimaH ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Rujan 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 23 |
Ovo sa sukulentima je stvarno za svaku pohvalu. BRAVO,
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |