Pronalazak cvijeća, bilja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav SolarWindKiss i dobro nam došla
![]() Gdje si ih tražila?Sad ih ima po vrtnim centrima i po poljoapotekama,bar je tako u Zagrebu. |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SolarWindKiss ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
Ja bih voljela ako ima neko sa područja mostara da mi kaze gdje nabavi lukovice amarilisa! Od prosle godine pokusavam da ih nadjem
![]() |
|
![]() |
|
vfraneli ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
imam vam gavez, to je grozan korov inače. našim sušnim smo malo spašeni. Sutra idem za Novalju pa vam mogu preksutra poslat. Kontakt 098 440303. Preslicu imam samo močvarnu.
|
|
![]() |
|
Pharia ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Molila bih za inf.ako itko zna gdje mogu nabaviti sjeme ili sadnice gaveza i preslice.Treba mi za bio vrt.Inače sam iz Splita.Hvala i pozz
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
MBM se vratil u Varaždinu na staru lokaciju, kod Brankinog parkirališta!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hvala, Natalija! Bit će da je to sagina subulata.
![]() |
|
![]() |
|
vfraneli ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
hvala
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
možda sagina
http://www.google.hr/imgres?q=sagina&hl=hr&client=firefox-a&hs=cAg&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1024&bih=637&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=nXQ7ilh5jFlz3M:&imgrefurl=gardening.about.com/od/gardendesign/ig/Plants-to-Walk-On/Sagina-subulata--Irish-Moss-.htm&docid=8PMx4VeQ7s95TM&imgurl=0.tqn.com/d/gardening/1/0/p/K/SaginaSubulata1.jpg&w=2240&h=1680&ei=GuPVTq_eDoOcsAbr_bizAg&zoom=1&iact=rc&dur=50&sig=117835378951006017411&page=1&tbnh=129&tbnw=172&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=86&ty=49 ili rožac, ali on je dosta veći, viši, prekriva tlo brzinom munje, neuništiv je |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Pregledavajući vaše vrtove, negdje sam vidjela biljčicu koja cvjeta sitnim bijelim cvjetićima i pokriva tlo na stazici između cigala, po njoj se gazi a ona i dalje lijepo raste. Tamo je spomenuto i kako se ona zove, ali ja, blentava, nisam odmah to zapisala. Da se ubijem, ne mogu taj post više pronaći. Ne znam ni u čijem je vrtu, sve mi se pomiješalo. Zna li tko ime te biljčice? Htjela bih je nabaviti.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
vfraneli dobro došla na forum ja ti mogu poslati solidago s korjenom pošalji adresu na pp
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Pozdrav vfraneli,duhan i zlatnicu imaš sjeme na aukcije .hr,za ostalo ti ne znam.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Totalno sam nova i ovo mi je prvi forum uopće (sramim se)...
Može li mi netko pomoći gdje i kako nabaviti sjeme ili sadnice slijedećih biljaka Valeriana (Odoljen), Solidago virgaaurea (Zlatnica), Tanacetum vulgare (Vratić) i Duhan bilo kakav. Trebaju mi za bio vrt. Najljepša hvala |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U Dubravi kraj benzinske zatvara se Vrtni centar pa imaju dosta toga na sniženju. Da ne bi bila reklama, moram reći da su im mnoge biljčice u očajnom stanju.
Edit 29.11. 2011. Zatvoreno! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
![]() |
|
FatimaH ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Rujan 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 23 |
Hvala Vam Natalija puno. Uspjela sam postaviti jednu sliku. To je bila proba, uskoro dolaze druge.
|
|
![]() |
|
fatima pozdrav i tebi i dobro nam došla
kako staviti slike možeš tu pročitati http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87&FID=40&PR=3 |
|
![]() |
|
FatimaH ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Rujan 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 23 |
Zdravo svima! Ja sam nova na forumu, ali sam često šetala vašim vrtovima i odmarala oči,,.I ja imam nekih cvjećki,al ne znam još staviti slike.
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
hvala ti
|
|
![]() |
|
ne znam za zagreb ili tuzlu, ali uzgojem i prodajom se bavi uzgajivač iz splita - denis bojčić, mislim da šalje i poštom
stavite ime u tražilicu |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
i mene zanima gdje se može nabaviti ruselija u zagrebu, hvala unaprijed
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |