Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Pronalazak cvijeća
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pronalazak cvijeća, bilja...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pronalazak cvijeća, bilja...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 19>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 13:25
Pozdrav SolarWindKiss i dobro nam došla smile73
Gdje si ih tražila?Sad ih ima po vrtnim centrima i po poljoapotekama,bar je tako u Zagrebu.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SolarWindKiss View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SolarWindKiss Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 13:15
Ja bih voljela ako ima neko sa područja mostara da mi kaze gdje nabavi lukovice amarilisa! Od prosle godine pokusavam da ih nadjem
Na vrh
vfraneli View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vfraneli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 19:38
imam vam gavez, to je grozan korov inače. našim sušnim smo malo spašeni. Sutra idem za Novalju pa vam mogu preksutra poslat. Kontakt 098 440303. Preslicu imam samo močvarnu.
Na vrh
Pharia View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pharia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 19:32
Molila bih za inf.ako itko zna gdje mogu nabaviti sjeme ili sadnice gaveza i preslice.Treba mi za bio vrt.Inače sam iz Splita.Hvala i pozz
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2011 u 12:15
MBM se vratil u Varaždinu na staru lokaciju, kod Brankinog parkirališta!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2011 u 19:57
Hvala, Natalija! Bit će da je to sagina subulata. smile78
Na vrh
vfraneli View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vfraneli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2011 u 19:04
hvala
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2011 u 09:04
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 22:54
Pregledavajući vaše vrtove, negdje sam vidjela biljčicu koja cvjeta sitnim bijelim cvjetićima i pokriva tlo na stazici između cigala, po njoj se gazi a ona i dalje lijepo raste. Tamo je spomenuto i kako se ona zove, ali ja, blentava, nisam odmah to zapisala. Da se ubijem, ne mogu taj post više pronaći. Ne znam ni u čijem je vrtu, sve mi se pomiješalo. Zna li tko ime te biljčice? Htjela bih je nabaviti.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 10:55
vfraneli dobro došla na forum ja ti mogu poslati solidago s korjenom pošalji adresu na pp smile73
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 09:19
Pozdrav vfraneli,duhan i zlatnicu imaš sjeme na aukcije .hr,za ostalo ti ne znam.
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
vfraneli View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vfraneli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2011 u 19:20
Totalno sam nova i ovo mi je prvi forum uopće (sramim se)...
Može li mi netko pomoći gdje i kako nabaviti sjeme ili sadnice slijedećih biljaka Valeriana (Odoljen), Solidago virgaaurea (Zlatnica), Tanacetum vulgare (Vratić) i Duhan bilo kakav. Trebaju mi za bio vrt. Najljepša hvala
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 11:41
U Dubravi kraj benzinske zatvara se Vrtni centar pa imaju dosta toga na sniženju. Da ne bi bila reklama, moram reći da su im mnoge biljčice u očajnom stanju.

Edit 29.11. 2011.  Zatvoreno!
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 22:12
smile186
Na vrh
FatimaH View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 23
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FatimaH Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 17:56
Hvala Vam Natalija puno. Uspjela sam postaviti jednu sliku. To je bila proba, uskoro dolaze druge.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 15:57
fatima pozdrav i tebi i dobro nam došla

kako staviti slike možeš tu pročitati
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87&FID=40&PR=3

Na vrh
FatimaH View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 23
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FatimaH Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 12:53
Zdravo svima! Ja sam nova na forumu, ali sam često šetala vašim vrtovima i odmarala oči,,.I ja imam nekih cvjećki,al ne znam još staviti slike.
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 09:23
hvala ti

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 14:25
ne znam za zagreb ili tuzlu, ali uzgojem i prodajom se bavi uzgajivač iz splita - denis bojčić, mislim da šalje i poštom
stavite ime u tražilicu
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 08:44
i mene zanima gdje se može nabaviti ruselija u zagrebu, hvala unaprijed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,158 sekundi.