Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 28>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 09:13
za trud jer ovo predivno izgleda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 10:02
supr su ti arnžnani u posudamaClap
ali ovu sliku moram ponoviti (oblik srca)

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 14:18
smile93smile93smile93smile55
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 16:30
ante s ovako iskombiniranim višegodišnjim biljkama jednogodišnje sigurno ne fale, kombinacije su ti savršene smile141

maćuhice sa predzadnje slike su prekrasne, koji ti je ono sedum na drugoj slici?
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 17:14
stvarno je prekrasna, nježna... prava princeza

domaći?
pocrvenio je pa me podsjeća na sedum rubrotinctum aurora, imam ga i ja, ali drugačije raste - listići rastu prema gore, a ovome na slici prema dole...
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 838
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 17:15
evo ih izbliza

Sedum je onaj najobičniji, ako nemaš donesem ti a do njega je gaultheria. Danas mi se otvorio Cosmos atrosanguineus
Stavljam sliku sutra
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 17:16
[QUOTE=natalija] stvarno je prekrasna, nježna... prava princezadomaći? pocrvenio je pa me podsjeća na sedum rubrotinctum aurora, imam ga i ja, ali drugačije raste - listići rastu prema gore, a ovome na slici prema dole...

[/QUOTE
]
i ovome isto prema gora ali kad sam ga otrgnuo od matične posadio sam ga na drugu stranu
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 17:35
moraš vidjeti moj, pa procjeni
http://s1024.photobucket.com/albums/y302/kalelarga/?action=view&current=P1000419.jpg
misliš da su isti? čini mi se da su tvome listovi još izduženiji...

gaultheria? ona ima bobice, guglam slike i jako je lijepa

ajde, jedva čekam slike cosmosa - moj je koma, mislila sam da se sprema za zimski san, ali ako tvoj tek cvjeta onda će moj sigurno u vječna lovišta

Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 20:10
Mislim da je i moj trebao u zimski san ali znaš kakva je čudna temperatura ovih dana a i cvijet mu se otvara već mjesec dana. To je taj sedum, definitivno.
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 10:14
Jučer se otvorio Cosmos atrosanguineus
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 10:24
 divan je, kao što mu ime kaže - kao da je od čokolade

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 10:40
Pregledala zaostatke i opet zadivljena. Predivno cvijeće a "zimski" aranžmani pred ulazom su Thumbs%20UpClapClapClap
Odmah "kradem" ideju.Moje ciklame su na kuhinjskom prozoru i nitko ih ne vidi... sad moram smisliti kako ih posložiti pred ulaz... Stvarno imaš smisla....Svaka čast!Big%20smile
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 13:31
Zanimljive kombinacijeClapMaćuhice famozneThumbs%20Up
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 19:19
Originally posted by Ante3009

U Ninu pokraj Zadra. Volio bih da se nalazi negdje drugdje gdje nema bure i prejakog sunca jer bi onda bio još raznolikiji. Mnogo je biljaka prošlo kroz njega i nisu nažalost opstale.

Ante, imaš prekrasan vrt, profesionalno uređen, i nemoj žaliti za nekim drugim mjestom bez  bure i sunca. To bi tražilo odricanje od dosta biljaka koje sada imaš u svom vrtu.Svako podneblje ima svoje prednosti i nedostatke. Evo meni je oko odmah zapelo za tvoj Cestrum.....ali u Zagorju mogu samo sanjati o njemu (osim u stakleniku).

Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 19:25
Mene je ovaj Cosmos ostavio bez daha!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 21:35
Cosmos je jedinstven!
Jako lijepe kombinacije za jesen i zimu Clap
život je more
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 20:59
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Cosmos je jedinstven!Jako lijepe kombinacije za jesen i zimu [IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />

Imene je oduševio, a pogotovo jer miriše po čokoladi
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 21:47
Pa ti si pravi umjetnik pun ideja.Imala sam ovu lila maćuhicu.Ta mi je najljepša.Jako je dugo cvjetala.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 23:01
Ante,vrt ti je prekrasan! Popis biljaka je impresivan, a vrt opet nije pretrpan. Bravo!!! A posebno je lijepo vidjeti tako lijepu zelenu travu u Ninu.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 08:20
Ulaz u kuću divno izgleda!
Odlični aranžmani.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 28>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.