Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 52> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma kako bih mogla proći, a da im se ne divim i ne pohvalim ih?
![]() ova crna mi je već dugo prelijepa, a nikako naletiti na nju ![]() Pinus pa čuvarkuće ni nemoj unositi u kuću..njima to stvarno nije potrebno, a po zimi su još ljepše ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Molim stručnjake za pomoć ![]() Nakon kaj sam echeverie unesla unutra u toplije (tu su prezimile i prošle godine) primjetila sam na njima crne uši i bijele mušice ![]() Kak da se toga riješim? U teglama su sa drugim sukulentima pa se bojim da budu se brzo proširile na sve ![]() Ako ih posipam sa Neopitroidom (to imam doma), kak da poslije taj bijeli prašak skinem sa njih? Ne mogu ih tuširati. Ako je moguće , molim što brže odgovore i učinkovito rješenje dok sve nije otišlo kvragu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jučer sam napisala na Otočicinoj temi da može neopitroid,ima za kupiti i tekući,pa možeš s njim i zaliti i pošpricati.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Ako nemaš doma ništa za špricati, za prvu pomoć posipaj cimetom. Poslije ga možeš otpuhati. ![]() |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala na savjetima. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
samo nemoj sa biokilom - ja sam im tako oštetila listove, nisam znala da je on tako jak
a problem sa ušima sam i ja imala, na sukulentima i probala sam sa pitrodidom, ali nije bilo nekog efikasnog učinka, kratko vrijeme ih ne bi bilo, ali ne zadugo dok ovo proljeće nisam špricala /zalila sa boxerom, mislim da se tako zvao taj insekticid |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja imam na moje dvije echeverie neke točice ,neznam što je,pokušavala sam prstom obrisat al ne idu ća...šta bi to moglo biti |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
vjerovatno neko oštećenje... možda od kapi kiše/vode, neka ogrebotina...
ako se ne skida brisanjem sigurno nije neka gamad |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
e. nona lijepa je, sa zalijevanjem je lako - bolje jako rijetko nego češće, ona će se lakše oporaviti ako je zaboraviš zaliti, nego ako joj daš previše vode, onda istruli i nema pomoći
i obavezno na svijetlo mjesto, da se ne izduži previše i ne izgubi formu, a ako ti otpadne koji listić, samo ga položi na zemljicu sastrane, ili u neki drugi pitar i s vremenom će se na kraju lista početi formirati mala echeveria sretno |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala natalija na savjetu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepe su vam echeverie...Meni se jako sviđaju ti sukulenti zbog svoje raznolikosti..Neki sam ih dan slikavala pa eto malo slika...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Cure, prekrasne su vam!
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
jako su lijepe!
moje su narasle jako:)
prije
![]() poslije
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
čitala sam puno svakakvih savjeta o njihovom pelcanju i iz osobnog iskustva mogu reci da mi puno prije nove echeverije 'niknu' iz samo polegnutog lista na zemlju nego ukopanog u zemlju. Ova je izrasla za 4tjedna ![]() a za ovu 5mjeseci (malo je loša slika)
![]() mozda sam nešto krivo radila..?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nisi draga moja, kod mene se često dogodi da neki listić, koji sam padne na zemlju bude zakorjenjen i to je baš čudesno. Slatki su ti ovi skupni, pomješani u posudi.
Jagoda pored svega što sam kod tebe vidjela sukulenti su dio, koji me uvijek očara, posebni su i tako lijepi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasni su ti Jagoda. I tvoji Kikach su lijepi.
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Jagoda, super su ti, posebno ona mala dlakavica i ona prva, crvenog obruba. Takve jos nisam vidjela.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
obožavam slikice prije i poslije pogotovo kada se vidi ovako velik napredak
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
I ja volim te sa "napretkom". A sukulenti su bas super da pokazu taj napredak, brzo i fino! Bi li netko znao identificirati ovo moje, po cvijetu ne bih rekla da je echeveria, a sta je?
Uploaded with ImageShack.us
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |