Silvestrina cvjetna priča |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 57> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Silvestra,od
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sretni praznici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Lantana
Tikvić i ja Vama šaljem obilje Božjeg blagoslova,i nadam se da ćemo se svi tamo negdje gdje je dragi Bog odredio jednoga dana sresti sa svojim najmilijima draga moja Lantana.Kad ta nada ne bi postojala u nama mnogi od nas ne bi izdržali teške kušnje koje je Bog stavio pred one koji to mogu izdržati. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretan i blagoslovljen Božić i obilje božije radosti tebi i tvojim najmilijim.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Silvestra, neka ti Božić donese mir i spokoj i nadu da tamo negdje srest ćete se opet.
Sretan i blagoslovljen Božić! ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasan vijenac od bršljana i imele
![]() Moj bršljan visi preko zida, ali sad je već podivljao pa smo ga rezali šišalicom. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
On puzi sam i prihvaća se svojim korjenčičima za podlogu...ako mi nešto krivo krene ja odrežem i pustim da puzi samo onaj dio koji ide u smjeru kamo ja želim...isto tako može i visiti preko zida gdje kad dostigne određenu dužinu bude lijep ako se ga pokrati na dužinu koju želite..
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kelj je prelijep,a i puzavica zaista dekorativno djeluje na tom zidu,dali ti raspoređuješ grančice kako će rasti ili one same prave tako divan raspored
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ukrasni kelj je preljep
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
još htjedoh pohvaliti ukrasni kelj
![]() ![]() ![]() kako je dobar i zdrav ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
On je uvjek samnom...uvjek izviri od nekuda kad se naj manje nadam ...kao i na ovoj slici iza ove latice ljiljana...a ja sam Ljiljana...zato sam i stavila ljiljane...jer uvjek izviri koliko se god ja trudila da ga sakrijem...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 57> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |