Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 203> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretna nova godina! |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretan Božić i obilje božije radosti tebi i tvojoj obitelji.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga sretan ti i blagoslovljen Božić i da ga lijepo provedeš u miru sa obitelji!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretan i blagoslovljen Božić!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne jesenje slike
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Potpisujem ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Korjenčice tvoj vrt je jednako čaroban u svako godišnje doba, tvoj vrt je RAJ NA ZEMLJI!
![]() |
|
![]() |
|
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
Hvala Carol!
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Nisam često na CIF-u, ali ako mogu savjetovati u vezi javora: ljeti ga treba tu i tamo zaliti ( ima plitko korjenje ) a dobro ga je i malčirati. Može se staviti oko njega sijeno. Moj je sada visok oko 2 m i ovo ljeto sam ga par puta zalila - inace je cijeli dan na suncu.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ,samo da znaš da si osvjila moje srce,a tvoja hacijenda moju dušu.
Ništa ne mjenjaj,tako je to orginalno i to si ti gđa KORIJENKO-ŠTRAŠILO!
|
|
![]() |
|
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
Ovaj vrt oduzima dah! Divno.
![]() Reci mi, molim te, na kakvom položaju držiš javore? Ja sam ove godine posadio dvije mladice, ubrzo su im se sasušili rubovi listova, iako nisu na izravnom suncu. Pa ako imaš kakav savjet. Hvala! P.S. Obzirom da sam prvi puta u tvome vrtu, donosim ti mali poklon. ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista je jesen kod tebe čarobna,romantična,prekokrasna.............
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Došla sam vidjeti ima li što novog i skoro umrla od smijeha na sliku pravog Korijenka....
![]() A kad smo kod lišća.... grabljati, puhati... sve dok se može a kad se više ne može onda se zove Iliju! ![]() ![]() A tvoja hacijenda je i sad prekrasna.Kakve čarobne boje....pitur jesen je imal ča delat!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |