Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 137> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo proljeća u Kutinu
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Divno je kad zamiriši proljeće svojim mirisom i bojama, budi novu nadu, novi život se budi
http://www.youtube.com/watch?v=-dkLn-uej5A&feature=related svima hvala na posjeti ![]() Lantana puna si štoseva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mari tebe bi trebali zaposliti u Hrvatske vode
![]() Krasne su visibabe ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Mari, ja sam blenula u zemlju, tak da nisam niti vidla vodu. Ne brini, voda bu se povukla, a zemlja ostala rahla i plodna. Na slikama se vidi kak je dobra, prava vrtna zemljica bez gline, pa ti je i cvijeće lijepo. A i zbog tvoje njege, naravno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Snježne slike mi ne fale pa ih nisam ni gledala, ali se zato radujem proljetnim slikama koje će ubrzo uslijediti, zar ne?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I ja bi preskocila snjezne slike, bilo mi ga je dosta ove zime. Glavno da su visibabice tu, a ona voda u vrtu bude valjda brzo nestala poslije melioracije.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Mari, draga, ima svašta kod tebe u vrtu, ali sam sigurna da ćeš ti sve ubrzo staviti pod kontrolu
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Obožavam visibabe!!!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
poslije današnjeg sunca da se malo rashladim |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
"preskočila" sam period sa snijegom, pa ako vam nedostaju sniježne slike možete pogledati ovdje
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4229&PN=5 |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Proljetni radovi počeli!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mari, lijepo je kad nema snijega, a najljepše kad vidiš kako mladice izviruju, jer ih privlači sunčan dan. Neka ti sunce sja u 2012.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretnu i veselu cijelu Novu godinu ti želim!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mari Neka ti se srce ispuni toplinom,neka te od dragih ništa ne dijeli, da imaš ili dobiješ sve što trebaš, to ti tvoja misty od srca želi! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Sve najbolje ti od srca želim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
I ja se pridružujem čestitkama. Mari, sve najbolje ti želim u novoj godini!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |