Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šta još čekaš???
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
moram prvo sjeme nabavit :D
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
preslatki su tea :)
moja 4 se drže super.. ne rastu baš nešto ali čini mi se da se debljaju |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
tea koji antivirus imaš?
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Hvala
![]() Nažalost,još nikakav ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pa skini besplatan... avast ili avg.. ja imam avast oboje su ti odlični antivirusi a besplatni ;)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Bravo, Tea, i tvoje su bebice na ovoj slici bile lijepe i napredne, a sad su sigurno još ljepše.
![]() Za antivirus preporučam besplatnu Aviru i k tome dopunu Ad-Aware, također besplatno. Jednom tjedno pregled kompa i nema više virusa. ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Curke,zlatne ste
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@Tea
![]() Fotkaj i one malo starije, baš me zanimaju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebač,prvi sijnaci su malo veći od ovih na slici,koji centimetar i jedino imaju više listića a drugi su kao ovi na slici.Nažalost još ništa od novih slika jer imam nekih problema sa očitavanjem slika.Možda sam i ja nekaj zaribala
![]() Ugl,sporo napreduju ali napreduju ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Popravi tu "kantu" i pokaži nam one koji su kao bebe došli kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
U kakvu zemlju se siju Adeniumi?
|
|
![]() |
|
U zemlju za kaktuse...Takvog sustrata nije bilo kad sam ja sijala pa sam upotrijebila zemlju za cvijeće i perlit.Pokazalo mi se kao odlično
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Koliko su stari oni manji i kada se presađuju u veće teglice?
![]() |
|
![]() |
|
Mislim oko 2 mjeseca,tako nešto...Ja sam ih sijala zasebno da imaju više mjesta ali kod Andine su već u većim teglama tako da je ona mirna neko vrijeme.
|
|
|
|
![]() |
|
Lijepe su ti bebice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja cu moje izgleda izgubiti ! Ako i uspijem spasiti ali onda samo 2 a i to je veliko pitanje . Stradali su mi kad smo morali otici . Kad smo se vratili bilo je vec prekasno . Sutra cu ih poslikati pa cete vidjeti .
Naruciti cu novo sjeme i poceti iz pocetka . |
|
![]() |
|
a joj pa baš mi je žao nadam se da ćeš uspjeti spasiti bar dio njih
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |