Aloe |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 29> |
Korisnik | |
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravooooooooo ,predivne...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala schumy aloe jako volim još uvjek ih ispitujem jer neke od njih vole direktno sunce cijeli dan a neke moraju u sjenu jer ne podnose sunce.al kako god zahvalne su i ako im ne paše smještaj listovi pocrne al cim ih stavis na pravo mjesto oporave se...
za pušenje..od nečeg se mora umrt ![]() |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Kamenjar, prekrasne aloice, ispod jedne vidim "pušenje ubija" - ne samo ljude nego i bilje!!!
Pozdrav.............schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moje aloice
![]() ![]() ![]() ![]() za ovu nisam siguran jeli aloa... ![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dobar dan, moja aloa vareigata se polako priprema da procvate, pogledajte ovaj divni cvijet "u pripremi" (??!!)
Komentare molim (!?) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav................schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Puno,puno ti Hvala,valjda nećemo to oboje zaboraviti do 4.mjeseca...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Vazi,pitat cu ga u 4. mjesecu kada dodjem u Hrvatsku pa cu te kontaktirati. |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ne prepoznajem ju,ali mi je odmah prirasla za srce,jako je lijepa ,pogotovo su mi lijepe te vrste koje se više ko šire ,a ne idu previše u vis.Ajde molim te budi tako dobar i pitaj bar za par malih sadnica (makar jednu-dvije)za mene,a svakako ako ti se sviđaju pitaj i za sebe....Nisu teške za uzgoj.Imam dvije,ali ne znam koje su vrste,neki kažu ciliaris,netko neke druge,tako da ne znam što imam,ali ove sigurno nisu.Imam ih već dosta dugo......
|
|
![]() |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Da li je to Aloe nobilis?Prepoznajes li je?
A vlasnika poznajem,mogu ga pitati! ![]() |
|
![]() |
|
A tako,znači imaju vlasnika,a ja sam mislila da su i te pobjegle iz nečijeg dvorišta u divljinu,to je onda druga priča......
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nemoj misliti da te zezam,ozbiljno to mislim,jako su mi lijepe i ne bih odolila,a da ne iskopam koju za ponijeti kući.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gazda je bio na prozoru...heben je to igrac!
![]() |
|
![]() |
|
A nisi ni jednu ponio kući? Ja ne bih odolila i nekoliko bi ih iskopala za kući.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Snimio sam na Mljetu,u Babinim Kucama! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da li je ovo Aloe nobilis?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Lovro, feroxica je i vrlo ljekovita.Čuvaj je1
|
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ponuda je bila dost velika kak zna biti, al u jako slabom izdanju.Mislim da je to centar s najslabijim vrtnim djelom!
No, da ne povedemo razgovor dalje, pozdrav tebi, a ako moderatore nešto dovede na ovaj put, mogu ove zadnje tri poruke obrisati(bez naše ljutnje)! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |