Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Aloe
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Aloe

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 29>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 22:12
Bravooooooooo  ,predivne...smile55
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 16:48
hvala schumy aloe jako volim još uvjek ih ispitujem jer neke od njih vole direktno sunce cijeli dan a neke moraju u sjenu jer ne podnose sunce.al kako god zahvalne su i ako im ne paše smještaj listovi pocrne al cim ih stavis na pravo mjesto oporave se...
za pušenje..od nečeg se mora umrt LOL (u tim kutijama su mi sjemena od cvijeća)
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 11:40
Kamenjar, prekrasne aloice, ispod jedne vidim "pušenje ubija" - ne samo ljude nego i bilje!!!
Pozdrav.............schumy
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 17:18
moje aloice

za ovu nisam siguran jeli aloa...

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 01:01
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 01:00
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 15:20
Dobar dan, moja aloa vareigata se polako priprema da procvate, pogledajte ovaj divni cvijet "u pripremi" (??!!)
Komentare molim (!?)

Pozdrav................schumy   smile137
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 19:49
Puno,puno ti Hvala,valjda nećemo to oboje zaboraviti do 4.mjeseca...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 19:38
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Ne prepoznajem ju,ali mi je odmah prirasla za srce,jako je lijepa ,pogotovo su mi lijepe te vrste koje se više ko šire ,a ne idu previše u vis.Ajde molim te budi tako dobar i pitaj bar za par malih sadnica (makar jednu-dvije)za mene,a svakao ako ti se sviđaju pitaj i za sebe....Nisu teške za uzgoj.Imam dvije,ali ne znam koje su vrste,neki kažu ciliaris,netko neke druge,tako da ne znam što imam,ali ove sigurno nisu.Imam ih već dosta dugo......

Vazi,pitat cu ga u 4. mjesecu kada dodjem u Hrvatsku pa cu te kontaktirati.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 19:25
Ne prepoznajem ju,ali mi je odmah prirasla za srce,jako je lijepa ,pogotovo su mi lijepe te vrste koje se više ko šire ,a ne idu previše u vis.Ajde molim te budi tako dobar i pitaj bar za par malih sadnica (makar jednu-dvije)za mene,a svakako ako ti se sviđaju pitaj i za sebe....Nisu teške za uzgoj.Imam dvije,ali ne znam koje su vrste,neki kažu ciliaris,netko neke druge,tako da ne znam što imam,ali ove sigurno nisu.Imam ih već dosta dugo......
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 19:19
Da li je to Aloe nobilis?Prepoznajes li je?
A vlasnika poznajem,mogu ga pitati!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 19:17
A tako,znači imaju vlasnika,a ja sam mislila da su i te pobjegle iz nečijeg dvorišta u divljinu,to je onda druga priča......
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 19:15
Nemoj misliti da te zezam,ozbiljno to mislim,jako su mi lijepe i ne bih odolila,a da ne iskopam koju za ponijeti kući.....
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 19:15
Gazda je bio na prozoru...heben je to igrac!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 19:13
A nisi ni jednu ponio kući? Ja ne bih odolila i nekoliko bi ih iskopala za kući.....    
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 19:08

Snimio sam na Mljetu,u Babinim Kucama!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 18:46
Pa gdje toga ima?
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 18:14
Da li je ovo Aloe nobilis?

Na vrh
Fermina-Daza View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1594
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 00:29
Lovro, feroxica je i vrlo ljekovita.Čuvaj je1
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 17:01
Ponuda je bila dost velika kak zna biti, al u jako slabom izdanju.Mislim da je to centar s najslabijim vrtnim djelom!
No, da ne povedemo razgovor dalje, pozdrav tebi, a ako moderatore nešto dovede na ovaj put, mogu ove zadnje tri poruke obrisati(bez naše ljutnje)!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.