Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 119>
Korisnik
Poruka
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 21:17
i jedna slikica za kraj ,na kraju dana

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 21:26

Kod mene nema snijega pa me uhvatila nostalgija i došla sam do tebe...Wink

Lijepi pozdrav, sve najbolje ti želim u Novoj godini i iskreno se nadam da se za par mjeseci vidimo na tvom teritoriju...
Wink
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 22:22
Hvala draga i ja tebi od srca želim sve najbolje,a moja radost je ogromna što ću imat priliku da te ugostim,dani su se počeli kotrljat prema proljeću i lakše mi  jeda to dočekamsmile79Hug
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 22:58
tako su mi idilične tvoje slike jer ima snijega, i prekrasna ti je okolicaClapBig%20smile
a zumbuli vjerujem da te raduju. još više jer su darHeart
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 23:14
Hvala Mari zaista imam lijep pogled na grad i Sarajevsko polje,valjda ćeš i ti u maju moči doć pa da barem malo uživašu mojoj idiliHug
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 01:44
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

I zumbuli koje nam je draga Josipa poklonila na kafi su procvjetali i predivnim cvjetom i mirisom uljepšali  moj dom u ovim zimskim danima.hvala još jednom draga Josipa

Sarajka draga malo sam prošetala tvojim vrtom...Vidim da ima snijega i izgleda mi jako romantično.... Morala sam ponoviti ovu sliku, jer tu sam i ja sjedila kad sam bila kod tebe, samo nije bilo snijega....Bilo mi je prekrasno kod tebe i rado se sjetim tih dana...Tko je ova mlada dama na slici, vjerovatno Josipa?WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 07:18
Prekrasan zimski ugođaj,imaš lijep pogled na grad,unuci i ljubimci uživali,a kućno cvijeće te veseli da lakše dočekaš proljeće.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 09:35
Draga Jagoda meni je bilo zaista zadovoljstvo provesti trenutke  u mom domu samo mi je žao što je bilo kratko,no valjda će biti još  prilika ,a ta mlada dama je moja kćerka čije su oči boje tog zumbula
Mali kaktuse hvala na posjeti,sda je snijeg pa i nemam šta pokazati ,ali zato uživam u  južnim vrtovima koji za mene djeluju nestvarno iz ove moje bjeline, pozdrav  za vassmile79
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 10:15
Zimska idila. Upotpunjena krasnim cvijećem u toploj kući. Pogled kroz prozor je predivan.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 12:58
Hvala Otok ali bih ja rađe uživala u vašoj prekrasnoj idili sa cvijećem i šumom morasmile113
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 15:45
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

i ovaj trnčić je počeo da cvjeta

bas ti je lijepa euphorbija mili
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 18:17
jeste  lijepa aposebno mi se sviđa zbog cvjetova koji su jako lijepe boje što mobitel ne može da uslika jer su ispali blijedismile113
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 20:11
Divno je kod tebe Prava zimska idila
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 21:07
e ovo je prava zimska idilaaaaaaaaaa
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 23:17
Brrrrrrrrrrrrr snijeg. Puuuuuuuuuuuuno je lijepše kad stigne proljeće, a tek ljeto.Mislim, ustvari sigurna sam, da je pogled iz tvog vrta ( na kojem ti zavidim ) puno ljepši kad je sve zeleno i u cvatu. Baš ti je lijepi ovaj Kristov trn. Meni nije nikako uspjevao. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 23:30
Carol u pravu si ,lijep je ,ali i zima ima svojih čari,a Kristov trn sam kupila jer zaista ima lijepe cvjetiće i za sada nemam problema sa njim,toplo mu je ,ima dosta svjetla i zaljevam ga svaka dva tri dana po malo,sada je počeo na moju radost i da cvjeta
Na vrh
Vjetar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 125
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vjetar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 00:55
Kada sam uspjela naći ovu stranicu , već je bilo kasno vrijeme za spavanje ,ali stvarno nisam mogla ostaviti za dr. put sve sam morala pregledati . Stvarno sam razmišljala šta napisati , pa mi je palo na pamet Bože koliko ljubavi , truda ,pažnje ,rada , ulaganja i bezbroj dr. lijepih glagola ,samo naj ,naj za izdgled vašeg vrta i okućnice . Drugo što mi je prošlo glavom je samo da ovo vidi naša omladina koja je bezvoljna , bez vizija života,lijena,pa da se postide pred vama šta ste vi sve posadili i uspjeli odgojiti . A tako je naša Bosna lijepa , samo da ima ko da radi ... Veliki pozdrav uz dašak Vjetra !!!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 09:20
Hvala na lijepim riječima,čovjeku ono što voli nije teško,sve to radi iz ljubavi,a omladina je takva kakva je,možda smo i mi krivi,navrati opet,lijep pozdrav
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 09:50
 Draga Sarajka uvjek mi je posebno zadovoljstvo "navratit" u tvoj vrt i tvoj dom, jer zrači toplinom i dobrodošlicom.
Kćerka ti je predivna, ista mama!!!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 13:10
E Tikvić hvala,ali su moja djeca na oca,plava,plavih očiju, a tvoji cvjetići su zaista još ljepši, nek su nam samo zdravo,a za tebe i tvoje ljepoticesmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,676 sekundi.