dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kod mene nema snijega pa me uhvatila nostalgija i došla sam do tebe... ![]() Lijepi pozdrav, sve najbolje ti želim u Novoj godini i iskreno se nadam da se za par mjeseci vidimo na tvom teritoriju... ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hvala draga i ja tebi od srca želim sve najbolje,a moja radost je ogromna što ću imat priliku da te ugostim,dani su se počeli kotrljat prema proljeću i lakše mi jeda to dočekam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tako su mi idilične tvoje slike jer ima snijega, i prekrasna ti je okolica
![]() ![]() a zumbuli vjerujem da te raduju. još više jer su dar ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Mari zaista imam lijep pogled na grad i Sarajevsko polje,valjda ćeš i ti u maju moči doć pa da barem malo uživašu mojoj idili
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Sarajka draga malo sam prošetala tvojim vrtom...Vidim da ima snijega i izgleda mi jako romantično.... Morala sam ponoviti ovu sliku, jer tu sam i ja sjedila kad sam bila kod tebe, samo nije bilo snijega....Bilo mi je prekrasno kod tebe i rado se sjetim tih dana...Tko je ova mlada dama na slici, vjerovatno Josipa?
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan zimski ugođaj,imaš lijep pogled na grad,unuci i ljubimci uživali,a kućno cvijeće te veseli da lakše dočekaš proljeće.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Draga Jagoda meni je bilo zaista zadovoljstvo provesti trenutke u mom domu samo mi je žao što je bilo kratko,no valjda će biti još prilika ,a ta mlada dama je moja kćerka čije su oči boje tog zumbula
Mali kaktuse hvala na posjeti,sda je snijeg pa i nemam šta pokazati ,ali zato uživam u južnim vrtovima koji za mene djeluju nestvarno iz ove moje bjeline, pozdrav za vas ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Zimska idila. Upotpunjena krasnim cvijećem u toploj kući. Pogled kroz prozor je predivan.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Hvala Otok ali bih ja rađe uživala u vašoj prekrasnoj idili sa cvijećem i šumom mora
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas ti je lijepa euphorbija mili |
|
![]() |
|
jeste lijepa aposebno mi se sviđa zbog cvjetova koji su jako lijepe boje što mobitel ne može da uslika jer su ispali blijedi
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Divno je kod tebe Prava zimska idila
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
e ovo je prava zimska idilaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Brrrrrrrrrrrrr snijeg. Puuuuuuuuuuuuno je lijepše kad stigne proljeće, a tek ljeto.Mislim, ustvari sigurna sam, da je pogled iz tvog vrta ( na kojem ti zavidim ) puno ljepši kad je sve zeleno i u cvatu. Baš ti je lijepi ovaj Kristov trn. Meni nije nikako uspjevao.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol u pravu si ,lijep je ,ali i zima ima svojih čari,a Kristov trn sam kupila jer zaista ima lijepe cvjetiće i za sada nemam problema sa njim,toplo mu je ,ima dosta svjetla i zaljevam ga svaka dva tri dana po malo,sada je počeo na moju radost i da cvjeta
|
|
![]() |
|
Vjetar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
Kada sam uspjela naći ovu stranicu , već je bilo kasno vrijeme za spavanje ,ali stvarno nisam mogla ostaviti za dr. put sve sam morala pregledati . Stvarno sam razmišljala šta napisati , pa mi je palo na pamet Bože koliko ljubavi , truda ,pažnje ,rada , ulaganja i bezbroj dr. lijepih glagola ,samo naj ,naj za izdgled vašeg vrta i okućnice . Drugo što mi je prošlo glavom je samo da ovo vidi naša omladina koja je bezvoljna , bez vizija života,lijena,pa da se postide pred vama šta ste vi sve posadili i uspjeli odgojiti . A tako je naša Bosna lijepa , samo da ima ko da radi ... Veliki pozdrav uz dašak Vjetra !!!
|
|
![]() |
|
Hvala na lijepim riječima,čovjeku ono što voli nije teško,sve to radi iz ljubavi,a omladina je takva kakva je,možda smo i mi krivi,navrati opet,lijep pozdrav
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Sarajka uvjek mi je posebno zadovoljstvo "navratit" u tvoj vrt i tvoj dom, jer zrači toplinom i dobrodošlicom.
Kćerka ti je predivna, ista mama!!! |
|
![]() |
|
E Tikvić hvala,ali su moja djeca na oca,plava,plavih očiju, a tvoji cvjetići su zaista još ljepši, nek su nam samo zdravo,a za tebe i tvoje ljepotice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |